AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Op deze pagina vind u informatie over AED service. Het onderhoud van uw AED is belangrijk om uw AED optimaal te laten functioneren. 

Het Medisol Service Centre kan voorzien in verschillende soorten onderhoudscontracten. De Standaard Service, de Extra Service en een optionele AED Verzekering. 

Standaard Service 

Met het Standaard Serviceniveau bent u voor een voordelige prijs verzekerd van een goed functionerende AED. Het Medisol Service Centre houd voor u bij wanneer uw AED nieuwe elektroden of een nieuwe batterij nodig heeft; wij sturen u deze vanzelf toe. U heeft geen omkijken meer aan uw AED. Voor de verzending van reserve onderdelen betaald u geen verzendkosten en krijgt u 10% korting op de prijs in de AEDwinkel. Voor technische ondersteuning kunt u ons 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereiken. Tevens ontvangt u van ons actuele informatie over bijvoorbeeld software-updates van uw AED, met persoonlijke advies op maat.

Bij een storing van de AED kunt u deze storing 24 uur per dag aan ons doorgeven. U ontvangt tijdens de reparatieperiode van ons een vervangende AED, zodat u nooit zonder een AED komt te zitten. Heeft u een inzet gehad met uw AED? Dan kunt u dat ook 24 uur per dag doorgeven. Binnen 6 uur na de melding heeft u dan een afspraak met iemand die bij u zal langskomen om de gegevens uit de AED uit te lezen en de inzet met u door te spreken. Ook hierbij geldt dat eventuele benodigde batterij en elektroden zonder verzendkosten en met 10% korting aan u worden toegezonden.

Het standaard serviceniveau adviseren wij voor particulieren en het midden- en kleinbedrijf.

De kosten voor de Standaard Service zijn €59,- per AED per jaar. 

Extra Service 

Onze Extra Service houdt in dat wij 1 maal per jaar op locatie komen op een vooraf besproken dag om de AED en eventuele randapparatuur te inspecteren en onderhouden. Er wordt gestart met een visuele inspectie van de AED en de eventuele bevestiging van de AED. We besteden aandacht aan de houdbaarheid van de elektroden en de capaciteit van de batterij. Vervolgens wordt er een functionele test uitgevoerd ter controle van een goede werking van de AED. Hierbij wordt er een energie opbrengst test uitgevoerd om te meten of de AED ook de energie afgeeft die ingesteld staat. Mocht er nieuwe software beschikbaar zijn, bijvoorbeeld in verband met nieuwe reanimatie-richtlijnen, dan wordt deze software tijdens het servicebezoek geïnstalleerd. Er wordt na afloop van het onderhoud een keuringssticker geplaatst en de gegevens worden vastgelegd in een onderhoudsprotocol. Dit protocol wordt gearchiveerd voor een periode van minimaal 5 jaar. Dit protocol is altijd opvraagbaar maar wordt ook na afloop van het onderhoud opgestuurd naar u. Wij registeren hierbij alle gegevens van uw apparatuur en adviseren en herinneren u op het gebied van onderhoud, vervangingsmomenten van elektroden en batterijen en aanverwante zaken. Wij geven u graag advies over de status en het gebruik van uw apparatuur.

Bij een storing aan uw AED of na een inzet, heeft u binnen 24 uur een afspraak met onze storingsmonteur voor een bezoek op uw locatie. U hoeft dus zelf niets te versturen of te regelen! Mocht de storing niet ter plaatse te verhelpen zijn, dan ontvangt u van deze medewerker ter plaatse een bruikleen AED. Na een inzet komen wij bij u langs voor het uitlezen van de AED en wordt de AED weer gereed gemaakt voor gebruik.

Het extra serviceniveau adviseren wij voor grotere organisaties, ISO-gecertificeerde bedrijven (i.v.m. het jaarlijkse onderhoudsprotocol) en overheidsinstellingen.

Extra Service is verkrijgbaar voor €139,- per AED per jaar. 

AED Verzekering

In aanvulling op het servicecontract is het mogelijk om uw AED te verzekeren tegen diefstal. De meerkosten van de AED verzekering zijn € 40,- per jaar. De verzekering geeft dekking tegen diefstal van uw AED voor zover dit niet onder de inboedelverzekering valt. Na inzage van (een kopie van) het proces verbaal zal Medisol tot uitkering over gaan. Wanneer de AED tot 4 jaar oud is, krijgt u een nieuwe gelijkwaardige AED toegestuurd bij diefstal. We streven ernaar het zelfde type terug te plaatsen. Indien deze AED niet leverbaar is, krijgt u een AED van vergelijkbare waarde.

Leeftijd AED in jaren 0 1 2 3 4 5 6 + ouder
Vergoeding 100% 100% 100% 100% 80% 60% 50%

De looptijd van de verzekering is 1 jaar. Na dit jaar wordt de verzekering verlengt met opnieuw een jaar. De verzekering is per maand opzegbaar. De duur van deze verzekering is onbeperkt, dus u kunt ook uw oudere AED verzekeren. Diefstal is verzekerd wanneer de AED in huis, bedrijf of afgesloten appartementen complex is geplaatst voor zover dat niet gedekt is door de inboedelverzekering. AED’s die buiten hangen dienen in een wandkast te zijn opgehangen. AED’s in een kast zonder slot kunnen ook worden verzekerd. Hiervoor geldt een eigen risico van € 250,-. In alle andere gevallen is er geen eigen risico.

Bij beschadiging of diefstal van uw AED kunt u bij de politie aangifte doen. Een kopie of scan van het proces verbaal stuurt u vervolgens op naar Medisol via [email protected] en wij gaan over tot uitkering.

Deze AED Verzekering kan alleen worden afgesloten in aanvulling op een servicecontract