Verdeler worden

Samen zorgen we ervoor dat AED’s voor iedereen beschikbaar worden. Als AED marktleider van Europa met een ruim assortiment, groot warehouse en al meer dan 20 jaar ervaring in de branche, weten we de AED gebruiker op een juiste manier te ondersteunen met kennis en productadvies. We gaan te werk volgens de ISO 13485 norm en hebben hiermee een hoge standaard in kwaliteit.  
Het beschikbaar stellen van AED’s voor iedereen is een van onze hoofddoelen en daarom bieden wij een speciaal resellerpogramma aan. Dit is bedoeld voor resellers in heel Europa en telt al meer dan 1600 deelnemers.  


Resellerprogramma 

Als reseller van Medisol krijg je toegang tot een aparte webshop omgeving. Door in te loggen met een persoonlijke account kunt u op ieder moment het huidige aanbod en prijzen bekijken en bestellingen plaatsen. Artikelen kunt u inkopen tegen speciale prijzen die zichtbaar worden zodra u inlogt op uw account.  
De speciale prijzen worden gehanteerd op ons aanbod van verschillende merken en typen AED’s, accessoires, kasten en oefenpoppen. Deze prijzen komen voort uit de onderhandelingen die wij met vaste fabrikanten voeren over de inkoopprijs. Op deze manier hoeft u niet iedere keer een onderhandelproces op te starten, maar hebben wij dit al voor u gedaan.  
Naast de scherpe prijzen ontvangt u beloningen voor de bestellingen die u bij Medisol online plaatst. Als reseller doet u automatisch mee aan ons online spaarsysteem: Shocks. Voor iedere Euro die u via een online bestelling uitgeeft ontvangt u één shock. Deze shocks kunt u bij een volgende bestelling inzetten in ruil voor korting. 100 shocks zijn 1 Euro korting waard en hebben een geldigheidsduur van één jaar.  

* Shocks kunnen tot 90% van het totale aankoopbedrag (excl. BTW) worden ingewisseld.


Voordelen  

Zodra u geselecteerd bent voor ons resellerprogramma krijgt u gratis toegang. Als reseller van Medisol profiteert u van vele voordelen. De belangrijkste op een rij:  
 

Deelname resellerprogramma is gratis 

Scherpe prijzen op een ruim assortiment  

Automatisch Shocks sparen voor korting 

Zelf onderhandelen met de fabrikant is niet meer nodig 

Eigen resellerinlog webshop  

Onze webshop draagt het Thuiswinkel Waarborg 

Verkoop onder eigen bedrijfsnaam 

Drop shipment is mogelijk  


Deelnamecriteria aanmelding 

Om deel te nemen aan ons resellerprogramma moet u eerst een aanmeldproces doorlopen. Dit aanmeldproces is verplicht en geeft ons de juiste informatie om te kijken of u aan de criteria voldoet.  

De eerste stap is het invullen van het formulier. Zodra u het formulier naar ons toestuurt start het aanmeldproces en zullen onze specialisten de aanvraag in behandeling nemen. Onderdelen waar naar wordt gekeken zijn onder andere:  

 

De bedrijfsgegevens kloppen en de website is online door ons te bezoeken 

Uw verkoopkanaal is zo vormgegeven dat het duidelijk niet om een kanaal van Medisol en/of AEDwinkel.be gaat 

De manier van verkopen voldoet aan de juiste wet- en regelgeving 

Het resellercontract is gebaseerd op de eisen uit de MDR en als reseller moet je hier aan voldoen 


Op het moment dat u voldoet aan de voorwaarden en onze specialisten hebben uw aanvraag goedgekeurd, dan krijgt u toegang tot het resellerprogramma. Periodiek worden alle resellers geëvalueerd op kwaliteit. Wanneer er minder gebruik wordt gemaakt van het programma is een jaarlijkse evaluatie en discussie over de samenwerking en groei gewenst.  

//js-eu1.hsforms.net/forms/embed/v2.js
hbspt.forms.create({ region: "eu1", portalId: "143338799", formId: "068e539e-025f-4ed1-8c62-86da81153bc1" })