AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Verdeler worden

Medisol BV, de beheerder van de AEDwinkel, kent een speciaal verdelerprogramma dat bedoeld is voor dealers in Nederland en België. Er zijn inmiddels al meer dan 350 opleidingsbureaus bij ons aangesloten.

Voordelen

Als verdeler is het mogelijk om artikelen in te kopen tegen speciale prijzen. Om de speciale prijzen te zien heeft u een account nodig met resellerprivileges. Op deze manier kunnen opleidingsbureaus en wederverkopers profiteren van lage prijzen van alle merken en typen AED's, accessoires en oefenpoppen. Er hoeft niet telkens onderhandeld te worden over speciale inkoopprijzen bij fabrikanten, dat hebben wij immers al voor u gedaan! Alle artikelen staan bij elkaar in één winkel, en u kunt direct profiteren van de kortingen! Daarnaast kennen wij gunstige voorwaarden voor wederverkopers, zoals een langere betalingstermijn.

Om in te kunnen schrijven moet u wel voldoen aan een aantal criteria, die op deze pagina nader staan omschreven.

Aanmelding

De deelnemers aan de AED Resellerwinkel worden door Medisol BV uitgenodigd om deel te nemen aan het verdelerprogramma. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een verzoek tot deelname in te dienen, waarna al dan niet beslist wordt of de aanmelding gehonoreerd kan worden.

Deelnamecriteria

De verdelers dienen aan de volgende criteria te voldoen:

  • Uw organisatie is gevestigd in Nederland of België;
  • Uw organisatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;

 

Kosten

Aan deelname aan de AED Resellerwinkel zijn géén kosten verbonden, deelname is geheel gratis. Periodiek evalueren we de kwaliteit van ons bestand. Mocht dit leiden tot een uitschrijving van uw organisatie, dan is dit kosteloos. U wordt hierover altijd geïnformeerd.

Inloggen

Inloggen als reseller kan met gebruikmaking van de inlognaam en wachtwoord die u van ons ontvangt.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven als Reseller in de AEDwinkel, dan kunt u het inschrijfformulier downloaden, invullen, en deze vergezeld van de benodigde kopieën opsturen naar [email protected] Zodra uw aanvraag door ons is ontvangen, en is goedgekeurd, ontvangt u uw inlognaam en wachtwoord, waarmee u kunt inloggen in de AEDwinkel als reseller.