AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

De ZOLLDEN zijn van start bij Medisol!

Wanneer u een ZOLL AED Plus (Volautomaat of Halfautomaat) koopt bij Medisol, ontvangt u de DefiSign universele wandkast voor binnen (ter waarde van € 215,00 excl. BTW) GRATIS !

Heeft u liever een buitenkast waarmee u uw AED veilig buiten kunt hangen en mogelijk meer levens kunt redden? Kies dan voor de ZOLL Plus AED in combinatie met de DS200 buitenkast bundel en bespaar € 271,00 excl. BTW!

De korting wordt automatisch verrekend wanneer u de bundel selecteert op de website en is geldig tot en met 31 januari 2023.


Altijd op de hoogte blijven?

Blijf altijd up-to-date over de nieuwste producten en aanbiedingen. Van verschillende merken AED’s tot toebehoren als elektroden, batterijen en reanimatiepoppen, op deze pagina houd je alles in de gaten!

Schrijf je in voor onze Nieuwsbrief en wees een van de eerste die profiteert van onze aanbiedingen, ook blijf je zo op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Heb je vragen of zou je graag meer willen weten? Onze experts staan jou graag te woord. Neem contact met ons op via 02 588 04 01 of mail ons via [email protected].