Korting op één van onze AED-bundels

Koop één van onze AED bundels en profiteer van kortingen tot maar liefst € 150! Je kan kiezen uit één van de onderstaande bundels

De actie is nog geldig tot en met 31 december 2023.

AED + Binnenkast

Bij aankoop van de bundel “AED + Binnenkast” ontvang je € 119,- korting! De DefiSign Universele Wandkast heeft de herkenbare groene kleur en is voorzien van het ILCOR-logo. De kast is geschikt voor alle AED's (zonder tas) en heeft een alarm, dat ook uitgeschakeld kan worden indien gewenst. 

Bekijk aanbieding

AED + Buitenkast

Bij aankoop van de bundel “AED + Buitenkast” ontvang je € 150,- korting! Met de DefiSign Buitenkast hangt u uw AED veilig en beschermd buiten. Zo is de AED altijd toegankelijk in gevallen van nood. De kast is voorzien van een alarm dat afgaat wanneer de kast wordt geopend.

Bekijk aanbieding

AED + Onderhoudsplan

Bij aankoop van de bundel “AED + Onderhoudsplan” ontvang je € 150,- korting! Met ons Gold onderhoudsplan laat je jouw AED jaarlijks checken en onderhouden door onze professionals én ben je verzekerd tegen diefstal. Bovendien ontvang je een leen-AED tijdens het onderhoud of storing, zodat je altijd beschikt over een werkende AED op jouw locatie.

Let op! Het onderhoudsplan wordt na een jaar automatisch verlengt a.d.h.v. de regulier prijs. Mocht je het onderhoudsplan na dit jaar willen stopzetten, houd er dan rekening mee dat er en een minimaal opzegtermijn van één maand geldt. 

Bekijk aanbieding

Altijd op de hoogte blijven?

Blijf altijd up-to-date over de nieuwste producten en aanbiedingen. Van verschillende merken AED’s tot toebehoren als elektroden, batterijen en reanimatiepoppen, op deze pagina houd u alles in de gaten!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en wees één van de eerste die profiteert van onze aanbiedingen. Ook blijft u zo op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen de markt. Heeft u vragen of zou u graag meer willen weten? Onze experts staan u graag te woord. Neem contact met ons op via 02 588 04 01 of mail ons via [email protected].