AED Elektroden

Met ons ruime aanbod AED's van alle merken, bieden wij ook de benodigde elektroden. Hier vindt u alle elektroden voor volwassenen en kinderen.

Altijd de juiste elektroden

Iedere AED fabrikant gebruikt een eigen stekker om de elektroden in de AED te bevestigen. Daarom is het belangrijk dat u het juiste merk en model van de AED weet. Het merk en model van de AED kunt u op de achterzijde van het toestel vinden. Verfijn uw zoekopdracht, bijvoorbeeld door te zoeken op fabrikant, in de linker kolom 'shoppen op'.

Kinderelektroden voor de AED

Kinderelektroden zijn kleiner van formaat en passen hierdoor beter op het lichaam van een kind. Ook zorgen zij ervoor dat de schokafgifte aangepast wordt. Met behulp van kinderelektroden of een kindersleutel kan een AED op de juiste manier worden ingezet voor kinderreanimatie. Gebruik de filteroptie voor een overzicht van alle kinderelektroden en -sleutels.

De meeste AED elektroden zijn uit voorraad leverbaar. Omdat de elektroden zo kort mogelijk bij ons op de plank blijven liggen, krijgt u elektroden met de langst mogelijke houdbaarheid. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Producten - van
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
Pagina
per pagina