Retourneren

Niet tevreden over uw aankoop?

U kunt de aankoop van uw producten binnen 14 dagen na ontvangst ontbinden. Dit kunt u doen door de artikelen binnen deze termijn aan ons te retourneren met daarbij een verklaring waaruit blijkt dat u de aankoop ontbindt, of u kunt binnen deze termijn ons vooraf op de hoogte brengen van de retour. In dit laatste geval heeft u vanaf het moment van voorafgaande mededeling, 14 dagen de tijd om de artikelen daadwerkelijk te retourneren.

Wat te doen bij een retourzending?

  • Gelieve onderstaand retourformulier volledig invullen en bijvoegen aan uw pakket.
  • Geef uw pakket af bij een verzenddienst/koerier naar keuze.
  • Bewaar het verzendbewijs (indien van toepassing) om uw pakket te kunnen volgen.
  • Zodra de bestelling door ons retour is ontvangen, wordt dit per e-mail aan u bevestigd.

 

- Het bedrag dat u van ons tegoed heeft, wordt zo snel mogelijk overgemaakt maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wel wachten met terugbetalen totdat wij de producten retour hebben ontvangen, of tot het moment dat u heeft aangetoond deze te hebben opgestuurd.

- Indien u slechts een deel van de bestelling retourneert, krijgt u de verzendkosten van de heenzending niet vergoed. Terugbetaling gebeurt via hetzelfde betaalmiddel als waarmee u betaald heeft, tenzij u ingestemd heeft met een andere terugbetaalwijze.

- U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de koop afziet. Deze kunt u hier vinden. Gebruik van dit formulier is niet verplicht. Voor snelle afhandeling verzoeken wij u gebruik te maken van ons eigen formulier. 

U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

Heeft u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, neem dan altijd contact op met onze klantenservice. Voor overige vragen betreffende uw retourzending, neem contact op met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder.

Klik hier voor het retourformulier. 
Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Ons retouradres is: Mercuriusweg 12, 4382 NC Vlissingen.