AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Reanimatiepoppen

Reanimatie oefenpoppen van diverse merken. Verfijn uw selectie in de linker kolom; bijvoorbeeld door te zoeken op een reanimatie pop met de afmetingen van een volwassen persoon of op meting en weergave van de compressiediepte. Klik HIER om naar de selector voor reanimatiepop-accessoires te gaan. U kunt dan op afbeelding zoeken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-100 van 133

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Met een reanimatiepop kunt u zo realistisch mogelijk een reanimatie simuleren. Er zijn verschillende soorten reanimatiepoppen, bijvoorbeeld full-body reanimatiepoppen of enkel het torso. Er zijn daarnaast technieken beschikbaar om het tempo van de reanimatie, de compressiediepte, plaatsing van de handing etc. te meten. 

Act Fast verstikkingstrainers

De Act Fast Anti Choking trainers zijn verstikkingstrainers om op een realistische manier een verstikking te simuleren op een persoon. Act Fast biedt oefenvesten voor volwassenen en kinderen om het handelen bij een verstikking te trainen oor stoten tussen de schouderbladen en/of de Heimlich Manoeuvre. 

Reanimatiepop kopen?

Wilt u een reanimatiepop aanschaffen? Bij AEDwinkel.be bieden we u een brede selectie aan reanimatiepoppen en accessoires. Bij vragen kunt u altijd onze professionele klantenservice contacteren. Wij hebben als AEDwinkel.be meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om artikelen voor reanimatietraining. Zo weet u zeker dat u voorzien wordt van het beste advies! Daarnaast geniet u bij on van snelle levering (bij voorraad van het product) én scherpe prijzen.