AED

Altijd een AED die bij uw situatie past

AED's bestaan er in vele soorten en maten. Maar, één ding hebben ze allemaal gemeen: ze redden levens! Er is een geschikte AED voor iedere situatie. Of u nu getraind bent of niet. Wij zijn merkonafhankelijk en bieden een groot assortiment aan. Aan de linkerzijde kunt u uw keuze filteren. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag! Bel naar 02 588 04 01, mail naar [email protected] of chat met ons!

AED's van Philips, Zoll, DefiSign, Heartsine, Physio-Control, CU Medical, Defibtech, Schiller en vele andere!

Wij zijn merkonafhankelijk en dat  betekent dat we niet onze persoonlijke favorieten aanbevelen. Door ons ruime aanbod en persoonlijke advies helpen we bij het maken van de beste keuze. Goed om te weten: Kwaliteit en zekerheid staan bij ons voorop. Daarom zorgen we voor 10 jaar garantie op iedere AED. Welke AED u ook kiest!

✓ Deskundig advies ✓ Scherp geprijsd en gratis verzending ✓ 10 jaar garantie

Producten - van
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
 1. DefiSign Life Online AED
  €1.769,00 €1.875,14
  Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
 2. DefiSign Life Online Volautomaat
  €1.769,00 €1.875,14
  Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
 3. Schiller FRED easy life volautomaat
  €1.659,00 €1.758,54
  Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
 4. Cardiac Science Powerheart G5 Volautomaat
  €2.149,00 €2.277,94
  Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Pagina
per pagina

De afkorting AED staat voor Automatiche Externe Defibrillator. Met benamingen als "hartstarter", "defibrillator" of "reanimatie apparaat" wordt een AED vaak aangeduid.

Hier vindt u alle AED's van alle AED leveranciers. Links in het menu kunt u zoeken op gewenste eigenschappen. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u opzoek bent naar een vol- of halfautomatisch apparaat van een bepaald merk en wat uw budget is. Goed om te weten: welke AED uw voorkeur ook heeft, Medisol verlengt de (fabrieks)garantie tot en met 10 jaar!

Eerst op zoek naar wat meer info? Neem eens een kijkje bij onze aankoophulp. Heeft u vragen twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Dit kan via de chatfunctie, per mail of telefonisch.

Hoe werkt een AED toestel?

Een AED meet of het slachtoffer een verstoord hartritme (hartstilstand) heeft. Is dit het geval? Dan geeft de AED een elektrische schok. De AED reset het hart als het ware. Door de schok ligt het hart even stil, zodat het hopelijk daarna weer in een normaal ritme zal kloppen.

Volautomatische of halfautomatische AED

De merken die wij aanbieden hebben zowel volautomatische als halfautomatische AED’s in het assortiment. Maar wat is nu het verschil tussen een volautomatische en een halfautomatische AED? Wanneer de AED een schokbaar ritme waarneemt, bereidt hij zich voor op de schok. De AED laadt op. Bij een volautomaat wordt de schok vervolgens toegediend. Bij een halfautomaat zit er nog een stapje tussen; hier moet u zelf op de schokknop drukken voordat de AED een schok toedient.

Meertalige AED

Een meertalige AED van bijvoorbeeld DefiSign of Mindray is erg geschikt voor een omgeving waar veel mensen komen van verschillende nationaliteiten. Denk aan campings, hotels of toeristische gebieden. Een meertalige AED heeft bijvoorbeeld de talencombinaties Nederlands – Duits – Frans of Nederlands – Engels – Frans. Ook zijn er verschillende tweetalige AED’s beschikbaar, met bijvoorbeeld Nederlands en Engels als taal. Op deze manier kan iedereen de AED bedienen, ook als een persoon bijvoorbeeld geen Nederlands spreekt. De AED geeft duidelijke gesproken instructies in de gekozen taal.

AED onderhoud

Het is belangrijk om uw AED goed te onderhouden. U wilt namelijk wel zeker zijn dat het apparaat werkt in een noodsituatie. Wat wordt er gecheckt tijdens ons AED onderhoud? Tijdens AED onderhoud kijken we bijvoorbeeld naar de houdbaarheid van elektroden en batterijen. Deze moeten namelijk tijdig vervangen worden. Ook krijgt de software van je AED een update wanneer nodig. Door tests uit te voeren kunnen we controleren of er enige gebreken zijn. Bij Medisol bieden we verschillende soorten onderhoudsplannen aan.

Hoelang gaat een AED toestel mee?

De levensduur van een AED is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het type AED of de locatie van het apparaat. Bij Medisol adviseren wij een levensduur van 10 jaar voor AED’s. Het advies om de AED na 10 jaar te vervangen geldt wat ons betreft ook voor een AED die nog nooit is gebruikt. Een AED heeft namelijk naast een vervangbare batterij ook een interne batterij, elco genoemd. Door zelftesten en veroudering neemt de capaciteit van deze interne batterij af. Zo kan de AED steeds minder sterke schokken afgeven bij inzet, wat natuurlijk nadelig is.

Wat kost een AED?

De kosten van een AED kunnen variëren tussen €1.200 incl. BTW en €3.000 incl. BTW. Er zijn verschillende soorten AED’s. Door geavanceerde specificaties kunnen de kosten van een AED hoger oplopen.

AED merken

Door het ruime aanbod aan AED's kan het best lastig zijn een keuze te maken. Raadpleeg onze AED keuzehulp om erachter te komen welke AED in jouw situatie de beste keuze is. Hieronder hebben wij een aantal populaire AED merken voor u uitgelicht.

Philips AED

Er zijn verschillende types Philips AED's binnen de populaire HeartStart serie. Eén daarvan is de Philips Heartstart HS1, welke eenvoudig is in gebruik en laag blijft in de kosten. De Philips HeartStart FRx beschikt over iets meer technische specificaties en is wat robuuster en beter bestend tegen stof en vocht. 

ZOLL AED

De AED's van ZOLL beschikken over de beste technieken en zijn eenvoudig in gebruik. De AED's uit de ZOLL AED plus serie en ZOLL AED 3 serie geven reanimatiefeedback die de hulpverlener goed kunnen helpen. 

Cardiac Science AED

Binnen het assortiment van Cardiac Science vindt u de G3 Elite en de Powerheart G5. Het merk heeft al bijna een eeuw ervaring als het gaat om AED's. De apparaten van dit merk zijn gebruiksvriendelijk en van hoge kwaliteit.

CU Medical AED

De CU Medical I-PAD SP1 AED is eenvoudig in gebruik en heeft zelfs een erkenning ontvangen van de Britse hartstichting. Het merk wordt gezien als echte AED-specialist en is sinds 2001 actief als fabrikant van ECG-monitoren.

Defibtech AED

Defibtech AED's hebben een lange standby-duur en zijn makkelijk te bedienen. De apparaten uit de bekende Lifeline-serie zijn zeer populair, vooral bij gemeentelijke projecten als een sporthal of buurthuis. Waarom? Deze modellen zijn erg robuust en kunnen zeker tegen een stootje. 

DefiSign AED

De slimme DefiSign AED's bevatten de laatste technologieën en razendsnelle software. De toestellen van DefiSign zijn gebruiksvriendelijk. Een groot voordeel van deze AED's is dat ze meertalig zijn. 

AED bestellen? Dat kan bij AEDwinkel.be!

Wilt u een AED toestel bestellen? Op deze pagina vindt u alle AED's in ons assortiment. Binnen ons assortiment vindt u AED's van verschillende merken, zoals Zoll, Philips en DefiSign. Naast AED's vindt u op onze website ook AED batterijen, AED elektroden en AED kasten. Wilt u een AED bestellen, maar heeft u vragen? Neem dan contact met ons op! Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring én inmiddels al meer dan 50.000 AED's geleverd. Wij voorzien u graag van passend advies. Ook bieden wij service aan voor uw AED. Kwaliteit staat bij ons op nummer één.