ZOLL AED's

Zoll distributeur

Een wereldprimeur!

Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat wij vanaf heden Officieel Europees Distributeur zijn van ZOLL. Hiermee schrijven wij geschiedenis! Nooit eerder heeft een fabrikant een onafhankelijke AED-leverancier benoemd tot EUROPEES distributeur. Eerlijke concurrentie, transparante prijzen en keuzevrijheid voor de consument. Dat leidt naar meer snel toegankelijke AED’s voor het grote publiek. Want daar gaat het om. Levens redden!

ZOLL AED's staan voor gebruiksgemak

De welbekende, gele AED's van het merk ZOLL zijn eenvoudig in gebruik. De populaire ZOLL AED Plus serie en ZOLL AED 3 serie bieden reanimatiefeedback om de hulpverlener optimaal te ondersteunen. Beide series zijn leverbaar als half- en volautomaat en zijn daarmee geschikt voor vele doelgroepen. De ZOLL AED Pro is er speciaal voor de professionele hulpverlener.

Klik hier om alle accessoires van ZOLL te bekijken.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

Wij lichten de verschillende ZOLL defibrillators handig voor u uit:

ZOLL AED Plus Halfautomaat en Volautomaat

De ZOLL AED Plus is een populaire defibrillator van het merk. Het robuuste design zorgt ervoor dat het apparaat goed bestand is tegen water en stof. Met gesproken instructies, een tekstscherm en pictogrammen wordt de hulpverlener met de ZOLL AED Plus stap voor stop door het reanimatieproces begeleid. Dit maakt de AED Plus een zeer gebruiksvriendelijke AED.

Een ZOLL AED Plus kopen? Zowel de ZOLL AED Plus volautomaat als de ZOLL AED Plus halfautomaat kunt u aanschaffen via AEDwinkel.be.

ZOLL AED 3 Halfautomaat en Volautomaat

De ZOLL AED 3 is de nieuwste AED van het merk op de markt. Het is net als zijn voorganger, de AED Plus, een erg gebruiksvriendelijke AED. Deze defibrillator heeft weinig tot geen onderhoud nodig door de PlusTrac technologie, waarmee gegevens via WiFi naar een cloud worden gestuurd. Bij een storing of defect wordt dit direct naar jou gecommuniceerd.

ZOLL AED Pro

De ZOLL AED Pro is geschikt voor Advanced Life Support én Basic Life Support. Door middel van een patiëntenkabel kan de hulpverlener het ECG van de patiënt bewaken met een LCD beeldscherm. Deze AED van Zoll heeft een manuele en automatische modus. Het is een robuuste en duurzame AED met een rubberen behuizing. Deze AED doorstond zelfs een 1,5 meter “drop” test!

ZOLL AED kopen?

Heeft u interesse in een ZOLL AED? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment op AEDwinkel.nl. U krijgt van ons altijd tot en met 10 jaar garantie op uw AED, wat een prettig bijkomend voordeel is. Daarnaast koopt u bij ons altijd een AED met een scherpe prijs en snelle levering (bij voorraad). Bij vragen over een ZOLL AED kunt u altijd onze professionele klantendienst contacteren. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring binnen de wereld van AED's, waardoor we u altijd kunnen voorzien van het beste advies. Naast een ZOLL AED vindt u ook ZOLL elektroden en ZOLL batterijen op onze webshop.