AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

ZOLL

Zoll distributeur

Een wereldprimeur!

Wij zijn trots om te kunnen aankondigen dat wij vanaf heden Officieel Europees Distributeur zijn van ZOLL. Hiermee schrijven wij geschiedenis! Nooit eerder heeft een fabrikant een onafhankelijke AED-leverancier benoemd tot EUROPEES distributeur. Eerlijke concurrentie, transparante prijzen en keuzevrijheid voor de consument. Dat leidt naar meer snel toegankelijke AED’s voor het grote publiek. Want daar gaat het om. Levens redden!

ZOLL AED's staan voor gebruiksgemak

De welbekende, gele AED's van het merk ZOLL zijn eenvoudig in gebruik. De populaire ZOLL AED Plus serie en ZOLL AED 3 serie bieden reanimatiefeedback om de hulpverlener optimaal te ondersteunen. Beide series zijn leverbaar als half- en volautomaat en zijn daarmee geschikt voor vele doelgroepen. De ZOLL AED Pro is er speciaal voor de professionele hulpverlener.

Klik hier om alle accessoires van ZOLL te bekijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

ZOLL AED kopen?

Heeft u interesse in een ZOLL AED? Bekijk dan eens ons uitgebreide assortiment op AEDwinkel.nl. U krijgt van ons altijd tot en met 10 jaar garantie op uw AED, wat een prettig bijkomend voordeel is. Daarnaast koopt u bij ons altijd een AED met een scherpe prijs en snelle levering (bij voorraad). Bij vragen over een ZOLL AED kunt u altijd onze professionele klantendienst contacteren. Wij beschikken over meer dan 20 jaar ervaring binnen de wereld van AED's, waardoor we u altijd kunnen voorzien van het beste advies. Naast een ZOLL AED vindt u ook ZOLL elektroden en ZOLL batterijen op onze webshop.