AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Kind

Til de reanimatiecursus naar het volgende niveau met een reanimatiepop in kinderformaat. De lichaamsverhoudingen van een kind vragen om een aanpassing in de reanimatie. Denk aan de diepte van de borstcompressie en het beademingsvolume, maar ook aan het plakken van de AED elektroden. Plak je de pads hetzelfde als bij volwassenen? Of is het een klein kind waarbij je kiest voor één pad op de borst en één pad op de rug? Met een junior reanimatiepop staan cursisten voor de keuze.

Bekijk hieronder alle reanimatiepoppen in kinderformaat van de welbekende merken Ambu en Laerdal. Van het merk Act Fast bieden we Anti Choking trainers voor kinderen.

Het merendeel van de kind reanimatiepoppen wordt geleverd inclusief tas of trolley en een garantieperiode van 1 tot 3 jaar.

Tonen als Foto-tabel Lijst

10 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom een kind reanimatiepop?

In de richtlijnen van de ERC staat vermeld dat bij PBLS trainingen (Pediatric Basic Life Support) een baby- en junior reanimatiepop gebruikt moet worden. Dat is niet zo gek, want alhoewel het reanimeren van een kind in grote lijnen hetzelfde werkt als bij een volwassene, zijn er een aantal belangrijke verschillen. Denk aan het starten met beademingen in plaats van compressies. Bovendien moet het beademingsvolume worden aangepast.

Ook het gebruik van de AED kan op een kind reanimatiepop geoefend worden, hierbij zijn namelijk nog wat aandachtspunten. Kies je bijvoorbeeld voor kinderelektroden of voor gewone elektroden? En plak je de pads hetzelfde als bij volwassenen? Of is het een klein kind waarbij je kiest voor één pad op de borst en één pad op de rug? Met een junior reanimatiepop staan cursisten voor de keuze.