AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

AED's voor sportclubs

Een hartstilstand kan altijd en overal voorkomen, zo ook tijdens het sporten. Door inspanning kunnen onderliggende hartaandoeningen tot uiting komen. Snel ingrijpen en de aanwezigheid van een AED zijn in dat geval van levensbelang. Hoe sneller de reanimatie wordt opgestart en hoe sneller er een AED wordt aangesloten, hoe groter de overlevingskans.

Geschikte AED's voor sportclubs

Welke AED het meest geschikt is, verschilt per situatie. Een AED voor een sportclub moet gebruiksvriendelijk en stof- en waterbestendig zijn (hoge IP-waarde). Bij sportclubs moeten AED's ook wel tegen een stootje kunnen. Bij voorkeur past de AED in een bijpassende draagtas die je snel mee kunt pakken.

Hieronder vindt u een selectie van geschikte AED's voor omgevingen waar gesport wordt. Denk aan sportclubs, sportscholen, zwembaden, sportkantines, verenigingsgebouwen en andere sportaccommodaties. Snel inzetbaar, makkelijk te bedienen, robuust, opvallend en een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

Wie kan deze AED's gebruiken?

De AED's hieronder zijn halfautomatisch en behoren tot de categorie 1 AED's. Dat wil zeggen dat de schok handmatig, met één druk op de knop, wordt afgegeven. Halfautomatische AED's kunnen gebruikt worden door professionals én non-professionals. Categorie 1 AED's zijn geschikt voor publiekelijke plaatsing. Een AED geeft altijd instructie over de handelingen bij een reanimatie. Sluit altijd een AED aan en start de reanimatie: iets doen is beter dan niets doen.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Geen enkel probleem, neem dan contact met ons op. Door ons ruime aanbod van alle merken kunnen wij u voorzien van onafhankelijk en persoonlijk advies.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina