Defibtech Lifeline VIEW

Defibtech Lifeline VIEW

De Defibtech Lifeline View AED is een direct gebruiksklare tweetalige AED. Dit apparaat is voorzien van een interactief en fullcolour display dat de gebruiker stap-voor-stap uitlegt hoe te reanimeren, beademen en defibrilleren. Kortom, duidelijk en zeer gebruiksvriendelijk.

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

€1.699,00 €1.800,94
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Defibtech Lifeline VIEW

De Defibtech Lifeline View AED is een AED die ideaal is voor de algemene gebruiker. Stap-voor-stap legt de defibrillator uit wat er gedaan moet worden. Opvallend is daarbij het duidelijke kleurendisplay. Door middel van videobegeleiding en gesproken tekst geeft de AED instructies voor de reanimatie, mond-op-mondbeademing en defibrillatie. Daarnaast heeft deze AED een lange garantietermijn en is hij goed bestand tegen water en stof.

De AED is verkrijgbaar in meerdere taalconfiguraties: Nederlands, Nederlands-Frans en Nederlands-Engels. Voordat de elektroden aangebracht worden, kan de gebruiker kiezen voor een andere taal. Standaard begint de meertalige AED in het Nederlands.

Categorie 1:

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven. De Defibtech Lifeline VIEW is geschikt voor openbare plaatsing.

In de doos:

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

Garantie:

  • 8 jaar fabrieksgarantie + 2 jaar garantie van Medisol. 

 

 

Defibtech Lifeline VIEW
  1. Luidspreker
  2. Schokknop
  3. Kleurendisplay
  4. Aan/uit knop
  5. Aansluitpunt elektroden
  6. Statusindicator
  7. Informatieknoppen
  8. Datakaart aansluitpunt

 

Wat zegt onze productspecialist?

"De Defibtech Lifeline View is een van onze favoriete AED's. Niet alleen is hij compact en mooi om te zien, ook bezit hij prima specificaties. Met een gemiddelde prijs vinden we dit een goede en verantwoorde keuze. De aanwijzingen op het scherm zijn duidelijk en vormen een toevoeging tijdens de inzet. Ook is de meertalige optie handig, alleen is deze niet meer te wijzigen vanaf het moment dat de elektroden bevestigd zijn. Verder is het jammer dat de AED geleverd wordt zonder tas. het is namelijk een AED die niet neergezet kan worden en het eenvoudige handvat zit aan de zijkant. Wil je de AED ophangen? Dan is het aan te raden de optionele tas erbij aan te schaffen." 

Pluspunten 

plus Kleurendisplay met videobegeleiding
plus Compact
plus Garantietermijn
plus Water- en stofdicht

Aandachtspunten  

minus Taal niet meer te wijzigen vanaf de analyse
minus Wordt zonder tas geleverd

Wilt u een demonstratie van deze AED of aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op.

Nuttige links: Hoe maak ik de Defibtech View gebruiksklaar?


Specificaties
Specificaties
Product Defibtech Lifeline VIEW
SKU DCF-E2310-NL/EN
Fabrikant
Defibtech
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 8 jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Elektroden gemeten in zelftest, Pacemaker detectie, Neemt geluid op tijdens gebruik, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Multi-color
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 4 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom, Tekst op een scherm, Video op een scherm
Gewicht 1.4 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding