Defibtech Lifeline View elektroden

Defibtech Lifeline VIEW elektroden voor volwassenen

Houdbaarheid: circa 2 jaar

Geschikt voor: 
Defibtech Lifeline VIEW AED

€89,00 €94,34
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Defibtech Lifeline VIEW elektroden

De Defibtech VIEW elektrodenset is geschikt voor gebruik bij volwassen patiënten. Deze defibrillatie elektroden kunnen pre-connected worden gebruikt. Dit houdt in dat ze vooraf kunnen worden aangesloten op de AED. Zo wordt op het moment van een inzet kostbare tijd bespaard. De positionering van de elektroden staat zowel op de verpakking als de elektroden zelf aangegeven. 

Houdbaarheid van de Defibtech VIEW defibrillatie elektroden

Elektroden zijn voorzien van een plakkende en geleidende gellaag. De gellaag kan na verloop van tijd uitdrogen. Hierdoor hebben alle elektroden een houdbaarheidsdatum. Dze mogen na de uiterste gebruiksdatum niet meer worden gebruikt. Wij adviseren dat u altijd een ongeopende set elektroden, waarvan de vervaldatum nog niet is verlopen, heeft aangesloten. De Lifeline View volwassen elektroden hebben een houdbaarheid van circa twee jaar. De vervaldatum kunt u op de achterzijde van de elektrodenverpakking terug vinden. Hier vindt u een sticker waar de vervaldatum op is aangegeven.

Opbergen van de elektroden

De elektroden kunnen worden opgeborgen in de sleuf aan de achterzijde van de AED. De kabel kan in een speciale kabelholte in de AED worden gestopt. De stekker kan slechts op één manier in het apparaat worden geplaatst. Verwisselen of vervangen van de elektroden is makkelijk zelf uit te voeren. Wanneer er geen elektroden in de AED zijn bevestigd geeft het apparaat een foutmelding tijdens zijn zelftest.

Kenmerken van de elektroden en de toepassing

Kenmerken:

  • Pre-connected
  • Zelfklevend
  • Pacemaker detectie
  • Bewaar bij een temperatuur tussen de 0°C en 50°C
  • Latexvrij

Toepassing bij Kinderen:

Voor kinderen jonger dan 8 jaar en lichter dan 25kg zijn speciale kinderelektroden ontwikkeld. Bij het aansluiten van de kinderelektroden op de AED, schakelt deze direct over naar het kinderprotocol. Tevens wordt het schokvolume hierbij gereduceerd. Bij kinderen wordt één elektrode op de borst en één op de rug van het slachtoffer geplaatst. Bent u op zoek naar kinder elektroden voor de Defibtech Lifeline VIEW AED? Deze kunt u hier vinden: Defibtech Lifeline VIEW kinderelektroden

Plaatsing van de elektroden:
Plaatsing Defibtech Lifeline View elektroden


Specificaties
Specificaties
Product Defibtech Lifeline View elektroden
SKU DDP-2001
Fabrikant
Defibtech
Batterij en elektrodepad Elektrode-pad
Geschikt voor model Defibtech Lifeline View
Houdbaarheid ca. 2 Jaar
Volwassene of kind Volwassenen
Gewicht 0.1 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding