Defibtech Lifeline View kinderelektroden

Defibtech Lifeline VIEW elektroden voor kinderen

Houdbaarheid: circa 1,5 jaar

Geschikt voor: Defibtech Lifeline VIEW AED

€170,99 €181,25
Snel leverbaar, 1 tot 2 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Defibtech Lifeline VIEW kinderelektroden

De lifeline VIEW kinder elektroden zijn toepasbaar bij kinderen van 1 tot 8 jaar en lichter dan 25kg. Wanneer de kinderelektroden op de AED worden aangesloten, wordt het schokniveau van de AED automatisch gereduceerd. De positionering van de elektroden staat op de verpakking weergegeven. 

Houdbaarheid van de Defibtech VIEW kinder elektroden

Elektroden hebben in verband met de geleidende gel welke uit kan drogen een houdbaarheidsdatum. Deze mogen na de uiterste gebruiksdatum niet meer worden gebruikt. Zorg er daarom voor dat u altijd een ongeopende set elektroden, waarvan de vervaldatum nog niet is verlopen.  heeft aangesloten. De Lifeline kinderelektroden hebben een houdbaarheid van circa 1,5 jaar. De vervaldatum is te vinden op een sticker welke op de achterzijde van de verpakking is geplakt. 

Kenmerken van de kinderelektroden en de toepassing

Kenmerken:

  • Zelfklevend
  • Bewaar bij een temperatuur tussen de 0°C en 50°C
  • Latexvrij

Toepassing bij kinderen:

Voor kinderen jonger dan 8 jaar en lichter dan 25kg zijn speciale kinderelektroden te gebruiken. Bij het aansluiten van de kinderelektreoden op de AED, schakelt deze direct over naar het kinderprotocol. Hierbij wordt het schokvolume gereduceerd naar 50 joule. Bij kinderen wordt één elektrode op de borst en één op de rug van het slachtoffer geplaatst. Bent u op zoek naar volwassen elektroden? Deze zijn hier te vinden: Defibtech Lifeline VIEW elektroden

Toepasbaar voor: 

  • Defibtech Lifeline VIEW AED

Plaatsing van de kinderelektroden:
Plaatsing Defibtech Lifeline View kinderelektroden


Specificaties
Specificaties
Product Defibtech Lifeline View kinderelektroden
SKU DDP-2002
Fabrikant
Defibtech
Batterij en elektrodepad Elektrode-pad
Geschikt voor model Defibtech Lifeline View
Houdbaarheid ca. 1.5 Jaar
Volwassene of kind Kinderen
Gewicht 0.2 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding