Baby

Een baby reanimatiepop heeft de anatomische verhoudingen van baby’s tot ca. 1 jaar oud. Met een reanimatiepop in babyformaat oefen je het vrijmaken van de luchtweg zonder de nek en het hoofdje te beschadigen, ervaar je hoe veel lucht je moet inblazen bij de beademingen en ontdek je hoe je borstcompressie kunt geven met de vingers in plaats van twee handen.

Bekijk hieronder alle baby reanimatiepoppen van de merken Ambu, Brayden en Laerdal. Veel modellen, zoals de Ambu iQF, de Laerdal QCPR en de Brayden Baby, bieden realtime feedback op de compressies en beademingen.

De meeste baby reanimatiepopen worden geleverd inclusief tas of trolley en een garantieperiode van 1 tot 3 jaar.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

Waarom een baby reanimatiepop?

In de richtlijnen van de ERC staat vermeld dat bij PBLS trainingen (Pediatric Basic Life Support) een junior- en baby reanimatiepop gebruikt moet worden. Bij het trainen van NLS (Newborn Life Support) is het gebruik van een babypop van grote toegevoegde waarde. Het vrijmaken van de luchtweg, het geven van borstcompressies en het gebruik van de AED kan geoefend worden op een manier die bij baby's past. Rekening houdend met de anatomie van de baby en de geldende richtlijnen hiervoor.