Over AEDwinkel.be

Algemene informatie

De AEDwinkel.be is een initiatief van Medisol BV. Medisol is leverancier van AED's en gerelateerde reanimatieproducten zoals beademingsmaskers en reanimatiepoppen. Het bedrijf is de afgelopen jaren uitgegroeid tot merk onafhankelijke marktleider in de verkoop van AED's binnen Nederland en België.

Pieter Joziasse, directeur Medisol, heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen de ambulancehulpverlening. Op AEDwinkel.be kunt u daarom niet alleen terecht voor het kopen van de goedkoopste AED's van Nederland en België, u bent ook verzekerd van een uitstekende begeleiding en advies bij de aanschaf van een AED!

Waarom de AEDwinkel.be?

  • Door lage overheadkosten, grote inkooporders en scherpe onderhandelingen met de leveranciers zijn wij de goedkoopste aanbieder van AED's van Nederland en België.
  • Snelle levering en géén verzendkosten. Alle online geplaatste bestellingen worden zo snel mogelijk en gratis verzonden binnen België.
  • Verzending van pakketten gaat via UPS, het pakket wordt bij afwezigheid 3 x aangeboden. Mocht het dan nog niet gelukt zijn om het pakket af te leveren, dan kunt u zelf met UPS een aflevertijdstip bepalen!
  • Alle door ons geleverde toestellen worden altijd voorzien van de meest recente software en vallen voor 100% onder de garantieregelingen van de fabrikanten.
  • Doordat wij veel verschillende merken aanbieden, kunnen we u voorzien van onafhankelijk advies en aanbeveling op maat.
  • De AEDwinkel is de grootste aanbieder van AED's in Nederland, ook vele opleidingsbureaus kopen hun artikelen bij ons.
  • Wij zorgen GRATIS voor vervangende onderdelen na de inzet van uw AED.

Keurmerken

Omdat we betrouwbaarheid en klantenservice belangrijk vinden heeft Medisol AEDwinkel.be onderworpen aan de strenge eisen van een Thuiswinkelwaarborg certificering. Klik hier om het certificaat te kunnen zien.

Daarnaast zijn wij, als één van de eerste AED distributeurs in Europa, volledig ISO-13485 gecertificeerd. Dit laat zien dat Medisol alle zaken rondom kwaliteitsmanagement op orde heeft en jou, als bedrijf of particulier, de kwaliteit en zekerheid biedt die je zoekt. Gaat er dan toch nog iets mis? Dan kun je rekenen op een goede klachtopvolging.