AED onderhoud – onze werkwijze

Het structureel onderhouden van een AED wordt geadviseerd door fabrikanten en de healthcare authorities. Het Medisol Service Center biedt hierin oplossingen op maat. Om ervoor te zorgen dat alle AED's klaar zijn voor een inzet, zorgen we voor een snelle logistiek en overzicht binnen uw persoonlijke portal.

Medisol Service Center portal

Zodra een onderhoudsplan is afgesloten krijgt u toegang tot de Medisol Service Center portal. In deze portal is een overzicht van alle service contracten te zien waarin alle details terug te vinden zijn. Zo is per AED inzichtelijk wanneer er voor de laatste keer onderhoud heeft plaatsgevonden en of er onderhoud op de planning staat.


Onze werkwijze

Middels de service portal bieden wij volledig inzicht in planning en uitvoering. Zo wordt u volledig ontzorgd, en dankzij de snelle service neemt het onderhouden van een AED weinig tijd in beslag. Op het moment dat u een onderhoudsplan heeft gekozen gaan wij aan de slag:

1. Toegang service portal

Via een e-mail ontvangt u de inloggegevens van uw persoonlijk service portal. Binnen de portal ziet u direct de producten staan waarvoor u een onderhoudsplan heeft afgesloten. Vanaf dit moment worden alle acties en details die bekend zijn rondom het onderhouden van de AED opgeslagen binnen uw  portal.

2. Inplannen onderhoud

Op het moment dat het nodig is om onderhoud voor uw AED in te plannen, kunt u binnen uw portal een geschikt moment selecteren voor het ophalen van uw AED (onderhoudsplan Gold en Platinum) en laten leveren van een leen-AED. Voor het ophalen van uw AED ontvangt u een instructie hoe de AED ontkoppeld kan worden (onderhoudsplan Gold en Platinum) en hoe de leen-AED geinstalleerd kan worden.

3. Bevestiging onderhoudplanning

Na het inplannen van een onderhoudsbeurt wordt de aanvraag bevestigd binnen de portal. Binnen de portal kunt u per contract een tijdlijn volgen met alle acties die staan gepland, worden uitgevoerd en zijn afgerond.

4. AED onderhoud

De transporteur heeft de AED opgehaald (onderhoudsplan Gold en Platinum) en de leen-AED afgeleverd. Uw AED wordt in ons service center klaargezet voor onderhoud.

5. AED klaar voor inzet

Na het onderhouden van uw AED zal de AED zo spoedig mogelijk naar u verzonden worden. Zodra u de AED heeft ontvangen (onderhoudsplan Gold en Platinum) kunt u de leen-AED ontkoppelen en uw AED opnieuw ophangen.

6. Leen-AED terugsturen (bij onderhoudsplan Gold en Platinum)

Op het moment dat u gebruik maakt van een onderhoudsplan Gold of Platinum ontvangt u in de periode van onderhoud een leen-AED. Nadat de AED terug is van onderhoud, wordt de leen-AED opgehaald.