AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

AED onderhoud – onze werkwijze

Het structureel onderhouden van een AED wordt geadviseerd door fabrikanten en de healthcare authorities. Het Medisol Service Center biedt hierin oplossingen op maat. Om ervoor te zorgen dat alle AED's klaar zijn voor een inzet, zorgen we voor een snelle logistiek en overzicht binnen jouw persoonlijke portal.

Medisol Service Center portal

Zodra een onderhoudsplan is afgesloten krijg je toegang tot de Medisol Service Center portal. In deze portal is een overzicht van alle service contracten te zien waarin alle details terug te vinden zijn. Zo is per AED inzichtelijk wanneer er voor de laatste keer onderhoud heeft plaatsgevonden en of er onderhoud op de planning staat.  


Onze werkwijze

Middels de service portal bieden wij volledig inzicht in planning en uitvoering. Zo word jij volledig ontzorgd en dankzij de snelle service neemt het onderhouden van een AED weinig tijd in beslag. Op het moment dat jij een onderhoudsplan hebt gekozen gaan wij aan de slag:

1. Toegang service portal

Via een e-mail ontvang je de inloggegevens van jouw persoonlijk service portal. Binnen de portal zie je direct de producten staan waarvoor jij een onderhoudsplan hebt afgesloten. Vanaf dit moment worden alle acties en details die bekend zijn rondom het onderhouden van de AED opgeslagen binnen jouw portal.

2. Inplannen onderhoud

Op het moment dat het nodig is om onderhoud voor jouw AED in te plannen kun je binnen jouw portal een geschikt moment selecteren voor het ophalen van jouw AED en (onderhoudsplan Gold en Platinum) laten leveren van een leen-AED. Voor het ophalen van jouw AED ontvang je een instructie hoe de AED ontkoppeld kan worden en (onderhoudsplan Gold en Platinum) hoe de leen-AED geinstalleerd kan worden.

3. Bevestiging onderhoudplanning

Na het inplannen van een onderhoudsbeurt wordt de aanvraag bevestigd binnen de portal. Binnen de portal kun je per contract een tijdlijn volgen met alle acties die staan gepland, worden uitgevoerd en zijn afgerond.

4. AED onderhoud

De transporteur heeft de AED opgehaald en (onderhoudsplan Gold en Platinum) de leen-AED afgeleverd. Jouw AED wordt in ons service center klaargezet voor onderhoud.

5. AED klaar voor inzet

Na het onderhouden van jouw AED zal de AED zo spoedig mogelijk naar jou verzonden worden. Zodra je de AED hebt ontvangen kun je de (onderhoudsplan Gold en Platinum) leen-AED ontkoppelen en jouw AED opnieuw ophangen.

6. Leen-AED terugsturen (bij onderhoudsplan Gold en Platinum)

Op het moment dat je gebruik maakt van een onderhoudsplan Gold of Platinum ontvang je in de periode van onderhoud een leen-AED. Nadat de AED terug is van onderhoud, wordt de leen-AED opgehaald.