CU MEDICAL I-PAD SP1 AED

CU Medical i-PAD SP1 AED

De i-PAD SP1 is een AED die ontwikkeld is door CU Medical, een specialist in medische apparatuur. De AED bevat een aantal handige functies, zoals een geluidsdetector, voor-geïnstalleerde elektroden, kindermodus en een statusindicator van de elektroden en batterij. Ook is deze volwaardige defibrillator compact van formaat en dus eenvoudig mee te nemen.

  • Gebruiksvriendelijk
  • Geluidsdetectie
  • Reanimatie-ondersteuning
  • Kindermodus
€1.099,00 €1.164,94
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

CU Medical i-PAD SP1 AED

Eenvoudig te gebruiken voor iedereen

De CU Medical i-PAD SP1 is een AED die gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen. De behandeling van deze defibrillator wijst zichzelf, de elektroden zijn vooraf aangesloten en na het plakken en analyseren wordt de hulpverlener aangemoedigd compressies te geven aan de patiënt en wordt hij begeleid door de metronoom. Verder is deze AED direct in te zetten voor zowel volwassenen als voor kinderen met een druk op de knop. Zo wordt er kostbare tijd bespaard bij een noodgeval.

Compact en solide

Met zijn kleine formaat is de SP1 zeer handzaam en kan hij makkelijk vervoerd worden. In de meegeleverde tas kunnen de elektroden veilig en stofvrij opgeborgen worden. En ook buiten de tas is deze AED met zijn IP-waarde van 55 uitstekend bestand tegen water en stof.  

Status

Deze AED laat visueel de status van de batterijen én elektroden zien, een functie die uniek is bij de huidige generatie defibrillatoren.

Kinderelektroden

Een groot voordeel van deze AED is de mogelijkheid om hem ook te gebruiken voor kinderen zonder kinderelektroden te hoeven aanschaffen. Met één druk op de knop kan de AED omgezet worden zodat hij de energie-afgifte reduceert, de reanimatie-ondersteuning aanpast en zo geschikt is voor kinderen. Er zijn overigens wel speciale kinderelektroden beschikbaar. Deze zijn qua formaat kleiner dan de volwassen elektroden.

Geluidsdetector en reanmiatiedetectie

Doordat er een geluidsdetector ingebouwd is, kan de AED het volume van de instructies aanpassen aan het omgevingsgeluid. Ook beschikt de AED over reanimatiedetectie. Hierdoor vertelt de defibrillator de hulpverlener te beginnen met de compressies op het moment dat er geen reanimatie gedetecteerd wordt en als dat gedaan wordt, dan moedigt de defibrillator aan om door te gaan met reanimeren

Update en uitlezen AED

De gegevens van de i-PAD SP1 AED kunnen uitgelezen worden door middel van een SD-kaart. Het intern geheugen kan ongeveer 3 uur aan data of de laatste 5 gebeurtenissen opslaan. Om dit uit te lezen, moet de AED aangesloten zijn op de computer of de SD-kaart simpelweg in een pc gestoken worden.

In de doos: 

Wat krijgt er van ons gratis bij: 

  • AED rescuekit
  • AED controlekaart
  • AED onderhoudsinformatie
  • Reanimatie poster van de Hartstichting
  • Verzending via UPS

Garantie: 

  • 10 jaar

Wat zegt onze productspecialist?

"CU Medical is vrij onbekend binnen Nederland, maar wereldwijd is deze AED-fabrikant een grote speler. Op dit moment is de SP1 AED - mede door aanbeveling van de British Heart Foundation - de populairste keuze in Engeland. Ook wij zijn positief over deze AED. Hij is klein en gebruiksvriendelijk. Wel oogt de voorkant een beetje onoverzichtelijk, maar na het aanzetten van de AED wordt je vanzelf en zonder er verder bij na te denken meegenomen in het reanimatieproces en zodoende begrijp je dat dit een erkende en goede keuze is. Let wel op dat de knop voor de kindermodus beschermd is met een klepje dat lastig te openen is. Het is dus raadzaam dit vooraf te oefenen."
 

Pluspunten 

plus Statusindicator elektroden en batterij
plus Geluidsdetector
plus Kindermodus (zonder elektroden te hoeven vervangen)
plus Water- en stofdicht
plus Lage onderhoudskosten
   

Aandachtspunten  

minus Druk uiterlijk
minus Klepje kindermodus lastig te openen


Wilt u een demonstratie van deze AED of aanvullende informatie? Neem dan contact met ons op.


Specificaties
Specificaties
Product CU MEDICAL I-PAD SP1 AED
SKU CU-SP1-C
Fabrikant
CU Medical
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Elektroden gemeten in zelftest, Pacemaker detectie, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen, Draagtas, Trainer beschikbaar
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, ISO
IP score 55
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 5 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 1 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding