DefiSign LIFE AED

Voordelen van de DefiSign LIFE AED:

 • 10 jaar garantie!
 • Eenvoudig in gebruik.
 • 3-talig (NL/DUI/FR), maar natuurlijk zijn andere talen en andere taalcombinaties zeker ook mogelijk. Vraag gerust naar de andere talen-mogelijkheden als dit uw interesse heeft. Neem contact op via e-mail of telefoon.
 • Voordelig in aanschaf en onderhoud.

De DefiSign LIFE AED is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

Klik hier voor de volautomatische uitvoering.

€1.199,00 €1.270,94
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

DefiSign LIFE AED: iedereen kan een leven redden

De DefiSign LIFE AED is speciaal ontworpen voor iedere burgerhulpverlener. Deze prijsvriendelijke AED geeft duidelijk gesproken instructies en kan door iedereen bediend worden.

In enkele seconden inzetbaar

Nadat de klep aan de voorzijde geopend wordt, start het apparaat automatisch op. De AED begint direct met het geven van gesproken instructies. Deze instructies worden ondersteund door afbeeldingen die met behulp van LEDS uitgelicht worden. Stap voor stap wordt de hulpverlener uitgelegd wat er gedaan dient te worden. Het gebruikersgemak van de DefiSign LIFE is hierdoor optimaal!

De elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar en zijn reeds bevestigd in de AED. De plakkers kunnen direct op de ontblote borstkas van het slachtoffer geplakt worden. Hierdoor worden er kostbare seconden bespaard. De elektroden van deze AED hebben een levensduur van circa 3 jaar. De DefiSign AED houdt zelf de houdbaarheid van de elektroden bij. Wanneer de houdbaarheidsdatum bijna verlopen is, geeft het apparaat aan dat de elektroden vervangen dienen te worden. Erg handig, want zo komt u nooit voor vervelende verassingen te staan tijdens een noodgeval! De Defisign AED is voorzien van een interne batterij die zorgt voor een goede tijdsregistratie van een eventuele inzet. Deze batterij heeft een levensduur van ongeveer 6 jaar. De reguliere batterij van de AED heeft een levensduur van ongeveer 5-6 jaar (afhankelijk van het gebruik). De AED geeft via een service led aan wanneer de battterijen vervangen dienen te worden 

Voor kinderreanimatie dienen speciale kinderelektroden gebruikt te worden. Deze kunnen aan de achterzijde van de AED bewaard worden. Bij het gebruik van kinderelektroden wordt het energieniveau van de schok aangepast aan het kleinere lichaam. Hierdoor is de DefiSign LIFE AED inzetbaar voor iedere doelgroep; van kind tot volwassene. De kinderelektroden hebben een levensduur van circa 2 jaar.

Klaar voor gebruik?

Niet alleen de elektroden zijn in één oogopslag zichtbaar. Door middel van diverse led-lampjes, aan de voorzijde van het apparaat, kunt u eenvoudig zien of uw DefiSign LIFE AED klaar voor gebruik is. Knippert de status indicator aan de rechterzijde groen? Dan is uw AED gereed voor een noodgeval. Brandt één van de vier lampjes aan de linkerzijde? Dan dient u actie te ondernemen. In de handleiding kunt u exact terugvinden welk lampje, welke actie vereist. In de meeste gevallen zal de houdbaarheid van de elektroden en/of batterij verlopen zijn.

Door zijn hoge stof-en waterdichtheid kan de LIFE AED zowel binnen als buiten gehangen worden. Let er wel op dat bij buitenplaatsing gebruik wordt gemaakt van een geschikte buitenkast.

Zeer lange garantie biedt betrouwbaarheid

De DefiSign LIFE AED wordt geleverd met 10 jaar (!) garantie. Hierdoor wordt een lange en betrouwbare levensduur van uw apparaat gegarandeerd. De LIFE AED onderscheidt zich hiermee van andere AED’s. De garantietermijn steekt met kop en schouders uit boven andere defibrillatoren.

Komt de AED in een internationale omgeving te hangen? Bijvoorbeeld een groot kantoor, station of vakantiepark? Dan biedt de DefiSign LIFE AED ook hier een uitstekende oplossing voor. Met slechts één druk op de taalknop kan de spraak gewijzigd worden. Ook tijdens de reanimatie.
De DefiSign LIFE AED wordt geleverd met drie verschillende talen. De standaard talenset bestaat uit: Nederlands, Frans en Duits. Wilt u liever een andere talencombinatie? Dat is geen probleem! Neem voor de mogelijkheden even contact op met de klantenservice.

Zwitserse precisie

De DefiSign LIFE AED wordt geproduceerd door de gerenommeerde fabrikant, Schiller Medical. Schiller Medical is een vooraanstaand merk binnen de medische wereld. Dit is terug te zien in de kwaliteit van de DefiSign LIFE AED.

DefiSign Life voor iedere hulpverlener

Kortom, bent u opzoek naar een praktische, voordelige en gebruiksvriendelijke AED? Kies dan voor de DefiSign LIFE AED. Met maar liefst 10 jaar garantie bent u altijd verzekerd van een betrouwbaar toestel. De vriendelijke aanschafprijs is zeer concurrerend, zeker gezien de goede specificaties van het apparaat. Door de meertaligheid en hoge stof-en waterdichtheid, kan de DefiSign LIFE overal geplaatst worden. De duidelijke gesproken instructies zorgen ervoor dat iedereen de AED kan bedienen. Met de DefiSign LIFE AED kan iedereen een leven redden.

Categorie 1:

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven. De DefiSign LIFE AED is geschikt voor openbare plaatsing.

In de doos:

 • DefiSign LIFE AED (NL/ENG/FR)
 • DefiSign LIFE elektrodenset
 • DefiSing LIFE batterij
 • Handleiding

 

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

 • DefiSign AED rescuekit
 • AED sticker
 • Gratis vervanging elektroden, batterij en rescuekit na inzet van AED
 • Verzending via UPS

 

Garantie:

 • 10 jaar

 

Wat zegt onze productspecialist over de DefiSign LIFE AED?

Deze AED is inderdaad heel eenvoudig te bedienen. Het is eigenlijk zo simpel, dat het lastig is om iets verkeerd te doen. De aanschafprijs vind ik opvallend vriendelijk, zeker wanneer ik de vele opties van het apparaat bekijk. Een voorbeeld hiervan zijn de meerdere talen die geïnstalleerd zijn. En natuurlijk het feit dat er op elk moment tussen deze talen gewisseld kan worden. Ook is het zeker een pluspunt dat deze AED zelf aangeeft wanneer de elektroden vervangen moeten worden. Ik weet uit ervaring dat sommige mensen liever geen AED met klep bedienen. In dit geval moet ik zeggen dat zelfs hier over nagedacht is. Ook al zou de klep dichtvallen tijdens een noodgeval, dan zal zolang de elektroden nog in het apparaat zitten, de AED gewoon doorgaan. De garantie van 10 jaar maakt voor mij het verhaaltje compleet. Ik ben zeker een voorstander van deze AED!"
 

Pluspunten 

plus Aanschafprijs
plus Gebruikersgemak
plus Garantietermijn
 
   
Wenst u aanvullende informatie over deze AED? Neem dan contact met ons op.
 

DefiSign LIFE AED - Instructie Video

 

Specificaties
Specificaties
Product DefiSign LIFE AED
SKU DS-12s
Fabrikant
Schiller
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Elektroden gemeten in zelftest, Lage asystolie-drempel, Pacemaker detectie, Gesynchroniseerde schok, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen, Taal selectie
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 5-6 jaar
Levensduur elektroden ca. 3 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 2.5 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding