Defibtech Lifeline AED Semi Automaat

 

De Defibtech Lifeline is een robuust en eenvoudig halfautomatisch toestel. De AED wordt geleverd met 8 jaar garantie.

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

Klik hier voor de volautomatische uitvoering

€1.599,00 €1.694,94
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Defibtech Lifeline AED (semi automaat)

De Defibtech Lifeline AED is duidelijk in de bediening door de twee contrasterende knoppen aan de voorkant: de groene aan-/uitknop en de rode schokknop. De ondersteuning van de reanimatie wordt verder begeleid door duidelijk gesproken tekst.

De AED wordt geleverd met een batterij die ongeveer 7 jaar mee gaat en de AED zelf heeft een lange garantietermijn van 8 jaar. Aan de bovenkant van de Lifeline AED zit een stevig handvat waaraan hij eventueel opgehangen kan worden. De elektroden kunnen handig aan de achterkant opgeborgen worden en zitten vast aan de AED, zodat hier bij een inzet niet naar gezocht moet worden. Kortom: de Defibtech is een zeer gebruiksvriendelijke en snel inzetbare AED.

Optioneel aan te schaffen bij de Defibtech Lifeline AED Auto is de Defibtech Medium Data Card. Deze maakt het mogelijk dat het toestel 50 minuten aan omgevingsgeluiden en 1 uur ECG data kan opnemen. Deze Data Card is tevens nodig voor het uitlezen van de AED na een inzet.

Categorie 1

Deze Defibtech Lifeline is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven. De Defibtech Lifeline is geschikt voor openbare plaatsing.

In de doos: 

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

Garantie:

  • 10 jaar

 

 

Defibtech Lifeline AED
  1. Luidspreker
  2. Schokknop
  3. Indicatoren reanimatieproces
  4. Aan/uit knop
  5. Aansluitpunt elektroden
  6. Statusindicator
  7. Uitwerpknop batterij-unit
  8. Batterij compartiment

 

Wat zegt onze productspecialist?

"Geen toeters en bellen, afleiding kost tijd en een AED moet gewoon zijn werk doen'. Dat moeten ze bij Defibtech gedacht hebben, toen ze deze AED gemaakt hebben. De Defibtech Lifeline AED is een topper in zijn eenvoud. En dat maakt deze AED waarschijnlijk ook zo populair. Verder kunnen als pluspunten de garantie en verwachte levensduur van de grote batterij genoemd worden. Wel moet rekening gehouden worden met de kleine testbatterij. Dit 9V-lithiumbatterijtje moet elk jaar vervangen worden. Deze, samen met de elektroden die een houdbaarheid hebben van circa 2 jaar, zorgen ervoor dat het uiterst handig is om op deze AED's een onderhoudscontract af te sluiten."
 

Pluspunten 

Duidelijke bediening
Stevige behuizing
7-jaars batterij


Aandachtspunten 
 

1-jaars 9V batterij
Specificaties
Specificaties
Product Defibtech Lifeline AED Semi Automaat
SKU 01-DCF-E110SG-NL
Fabrikant
Defibtech
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Pacemaker detectie, Neemt geluid op tijdens gebruik, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 54
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 7 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 1 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding