ZOLL AED Plus volautomaat

Zoll AED Plus volautomaat

ZOLL AED Plus volautomaat met circle of help. Inclusief CPR-D Padz & batterijen & draagtas

 • Volautomatische AED 
 • Reanimatiefeedback voor betere borstcompressies 
 • Scherm met aanwijzingen 
 • Met metronoom 
 • Kinderelektroden beschikbaar
 • Voor alle doelgroepen, ook ongetrainde gebruikers

De Zoll AED Plus volautomaat is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

Dit artikel is tijdelijk niet beschikbaar, neem contact met ons op voor de productstatus en mogelijke alternatieven.

Klik hier voor de halfautomatische uitvoering,

€1.399,00 €1.482,94
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

ZOLL AED Plus volautomaat

De ZOLL AED Plus volautomaat is bijna idententiek aan de halfautomaat. Het enige verschil is dat de hulpverlener de schokknop niet zelf hoeft in te drukken. Na een zorgvuldige analyse zal de AED zelf een schok toedienen als dit noodzakelijk is. Dat maakt deze volautomaat een populaire keuze voor plaatsing in openbare ruimtes.

Omdat de ZOLL een robuuste behuizing heeft, kan hij goed tegen een stootje. Ook is deze AED uitstekend bestand tegen stof en water. De Zoll AED Plus kenmerkt zich verder door zeer lage onderhoudskosten. Indien de AED niet ingezet wordt, is het slechts eenmaal nodig de batterijen en elektroden te vervangen tijdens de hele levensduur van de AED(10 jaar). Dat komt omdat de batterijen en elektroden beide een houdbaarheid hebben van circa 5 jaar. De Duracell batterijen van de Zoll AED worden ook gebruikt in fototoestellen en zijn dus algemeen verkrijgbaar.

AED met Realtime reanimatiefeedback
De Zoll AED Plus volautomaat wordt geleverd met CPR-D Padz. Deze elektroden bestaan uit een stuk en zijn voorzien van een sensor. Door middel van Real CPR Help technologie geeft de AED Plus directe reanimatiefeedback over de diepte en het tempo van de borstcompressies terwijl de hulpverlener reanimatie toepast.

Categorie 1

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven.

In de doos: 

Wat krijgt u er van ons gratis bij: 

Garantie: 

 • 10 jaar

 

ZOLL AED Plus volautomaat
 1. Aansluitpunt elektroden
 2. IrDA-poort
 3. Statusindicator
 4. Handvat
 5. Aan/uit knop
 6. Microfoon
 7. Schokindicator
 8. Pictogrammen reanimatieproces
 9. Pictogrammen reanimatieproces
 10. Pictogrammen reanimatieproces

 

Wat zegt onze productspecialist?

"Wij adviseren deze AED graag. Niet alleen omdat hij prima specificaties heeft of omdat hij zelden storingen vertoont, maar ook omdat hij een van de weinige AED's is die reanimatiefeedback geeft. Veel klanten ervaren deze extra optie als zeer prettig, omdat het de twijfel en zorg over het op de goede manier van reanimeren wegneemt. Als je hier nog bij optelt dat de onderhoudskosten heel laag zijn, dan kun je begrijpen dat dit een AED is die we onze klanten graag aanbieden. Let wel op dat bij het installeren van de AED de bijgesloten stickers voor het openen van het deksel en de aan-/ en uitknop geplakt worden op de AED. Anders kan het verwarrend zijn hoe de defibrillator geopend en aangezet moet worden."
 

Pluspunten 

plus Uitgebreide ondersteuning
plus Tekstdisplay
plus Lage onderhoudskosten

Aandachtspunten  

minus Openen van deksel
 

Specificaties
Specificaties
Product ZOLL AED Plus volautomaat
SKU 22300700502011160
Fabrikant
Zoll
Vol- of halfautomaat Volautomaat
Garantie 7 jaar
Extra functies > 250 schokken op 1 batterij, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Elektroden gemeten in zelftest, Update / upgrade mogelijk
Scherm Zwart-wit
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 55
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 5 jaar
Levensduur elektroden ca. 5 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom, Feedback, Tekst op een scherm
Gewicht 3.1 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding