AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Kasten en Wandbeugels

Elke publieke AED moet in een wandkast geplaatst worden welke voorzien is van het internationale Ilcor-logo (het groene AED logo) (zie het Belgisch Staatsblad). Wilt u de AED veilig opbergen én laten opvallen? Wij hebben een oplossing voor iedere situatie. Bekijk hieronder ons ruime assortiment AED wandkasten voor binnen en buiten. Daarnaast leveren wij ook diverse wandbeugels.

AED kasten voor binnen

Een binnenkast zal de AED beschermen tegen stof en vocht. Daarnaast valt een AED in een kast veel beter op - dat bespaart kostbare minuten in noodsituaties. Er zijn verschillende binnenkasten, de meeste zijn voorzien van een alarm dat afgaat bij het openen van de kast.

AED buitenkasten

Een buitenkast beschermt de AED tegen hitte en kou. Een goed geventileerde buitenkast zal de levensduur van de AED, de batterij en de elektroden verlengen. Veel buitenkasten zijn ook voorzien van een alarm en ledverlichting. Sommige buitenkasten zijn uitgerust met een (pincode)slot. Deze eigenschappen maken buitenkasten duurder dan binnenkasten.

Wandbeugels

De meeste binnen- en buitenkasten zijn universeel, wat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor de meeste AED's. Sommige AED's die al in een tas zitten, passen niet in zo'n universele kast. Een wandbeugel kan de uitkomst zijn. Bovendien is een wandbeugel een gemakkelijke en prijsvriendelijke oplossing.

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina