Cardiac Science AED's

Cardiac Science is een wereldwijd gevestigd bedrijf dat zich gespecialiseerd heeft op de uitwendige diagnostiek en behandeling van hartziekten. Met bijna een eeuw aan ervaring, staat het bedrijf vandaag de dag bekend om de veelverkochte Powerheart G3 Plus AED. Inmiddels heeft de Cardiac Science G3 Elite het stokje overgenomen.

Het merk biedt nog meer defibrillatoren: bijvoorbeeld de nieuwe, meertalige Powerheart G5. De AED's van Cardiac Science zijn leverbaar als half- en volautomaat. Gebruiksvriendelijkheid en hoge kwaliteit staan voorop.

Klik hier voor elektroden, batterijen en overige accessoires van Cardiac Science.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. Cardiac Science Powerheart G5 Volautomaat
    €2.149,00 €2.277,94
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Cardiac Science AED kopen

Bent u geïnteresseerd in een Cardiac Science AED? Bij Aedwinkel.be koopt u een AED met snelle levertijd wanneer het apparaat op voorraad is. Wij geven naast de garantie vanuit de fabrikant nog tot en met 10 jaar garantie op uw Cardiac Science AED. Dat is natuurlijk een aangenaam bijkomend voordeel! Heeft u nog vragen over de aanschaf van een Cardiac Science defibrillator, dan kunt u altijd onze professionele klantendienst contacteren. Aedwinkel.be heeft meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om automatische externe defibrillatoren, waardoor we over veel productkennis beschikken om u op de juiste manier te adviseren.