Cardiac Science Powerheart G5 AED

Cardiac Science Powerheart G5 AED


De Cardiac Science Powerheart G5 AED is een robuuste AED die de hulpverlener door middel van uitstekende begeleiding helpt bij de inzet. Deze meertalige AED kan tijdens de inzet wisselen van taal. Handig in een internationale omgeving. De standaard talenconfiguratie is Nederlands - Engels. Andere taalcombinaties zijn ook mogelijk.

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

Klik hier voor de volautomatische uitvoering.

€2.149,00 €2.277,94
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Cardiac Science Powerheart G5 AED

De Cardiac Science Powerheart G5 halfautomatische AED heeft goede eigenschappen en kan door iedereen gebruikt worden, vanwege zijn reanimatiefeedback. De water- en stofdichtheid van deze defibrillator is bepaald op IP55, wat betekent dat hij zeer goed bestand is tegen zware omstandigheden. Met een druk op de knop is de AED te openen en start hij direct op. Achter de openspringende klep zitten de elektroden. Duidelijk gesproken tekst en een lcd-display zorgen voor de verdere begeleiding.

Aan de bovenkant van de G5-AED zit een rescue ready indicator, waardoor van een afstand goed te zien is of de AED klaar is voor gebruik. Door zijn zelftesten controleert de AED zichzelf dagelijks, wekelijks en maandelijks op eventuele storingen. In het lcd-display is te zien in welke taal de AED op het moment van gebruik functioneert. Dit is eenvoudig aan te passen naar een andere, tweede taal door de taalknop onder het schermpje in te drukken.

Categorie 1:

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven. De Cardiac Science Powerheart G5 is geschikt voor openbare plaatsing.

In de doos:

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

Garantie:

  • 8 jaar fabrieksgarantie + 2 jaar garantie van Medisol. 

 

 

  Cardiac Science Powerheart G5 AED
  1. Statusindicator
  2. Luidspreker
  3. Aansluitpunt elektroden/USB-kabel
  4. Display met schokknop
  5. Ontgrendelknop (druk om AED te activeren)
  6. Elektroden houder 

 

Wat zegt onze productspecialist?

"Na een succesvolle reeks Cardiac Science G3 AED''s te hebben uitgebracht, richt het Amerikaanse bedrijf zich nu op de G5, een strak uitziende AED met veel technische snufjes. Zo is deze AED voorzien van reanimatiefeedback, beschikbaarheid van twee talen, een batterij-indicator en een usb-aansluiting om de AED uit te lezen. Een moderne AED dus, die klaar is voor de toekomst. Wel moet bij aanschaf rekening gehouden worden met hoge onderhoudskosten. Verder hadden we wat problemen met de losse reanimatiefeedback die niet erg praktisch is, omdat getrainde gebruikers deze in de weg vinden zitten. Voor de geoefende hulpverlener worden dan ook de voordeligere, losse elektroden aangeraden."
 

Pluspunten 

plus Water- en stofdichtheid
plus Tweetalig
plus Reanimatiefeedback


Aandachtspunten 
 

min Losse pad voor reanimatiefeedback
min Hoge standbykosten
 
Specificaties
Specificaties
Product Cardiac Science Powerheart G5 AED
SKU G5S-15C
Fabrikant
Cardiac Science
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 jaar
Extra functies > 200J schokvermogen, > 250 schokken op 1 batterij, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Elektroden gemeten in zelftest, Lage asystolie-drempel, Pacemaker detectie, Gesynchroniseerde schok, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Zwart-wit
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score 55
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 4 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom, Feedback, Tekst op een scherm, Video op een scherm
Gewicht 2.5 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding