AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Philips

Philips is uitgegroeid tot een van de grootste internationale bedrijven met een tak die zich compleet richt op de gezondheidszorg: Philips Healtcare. Philips staat bekend om de AED's uit de HeartStart serie.

Op dit moment verkopen wij verschillende types van dit solide mer. De HeartStart HS1 is het instapmodel waarbij rekening is gehouden met lage kosten en gebruiksgemak. Dit model behoort tot de meest verkochte AED's in Europa.
 
Iets meer eisen? De HeartStart FRx heeft betere specificaties waardoor dit toestel nog beter geschikt is om een stootje te verdragen of om in een stoffige/vochtige omgeving te gebruiken. Bekijk hieronder de defibrillatoren van Philips die we op dit moment kunnen leveren.
 
Tonen als Foto-tabel Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Philips AED kopen

Heeft u interesse in een Philips AED? Bij AEDwinkel.be koopt u uw AED met snelle levertijd (bij voorraad). Wij geven naast de standaard garantie tot en met 10 jaar garantie op uw Philips AED. Dit is natuurlijk een prettig bijkomend voordeel! Heeft u nog vragen over de aanschaf van een Philips defibrillator, dan kunt u altijd onze professionele klantendienst contacteren. AEDwinkel.be heeft meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED’s, waardoor we over veel productkennis beschikken om u op de juiste manier te adviseren.