Philips AED's

Philips is uitgegroeid tot een van de grootste internationale bedrijven met een tak die zich compleet richt op de gezondheidszorg: Philips Healthcare. Philips staat bekend om de AED apparaten uit de HeartStart serie. Bekijk op deze pagina de defibrillatoren van Philips die we op dit moment leveren.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

Op dit moment verkopen wij verschillende types Philips AED's. De Philips HeartStart HS1 AED is het instapmodel waarbij rekening is gehouden met lage kosten en gebruiksgemak. Dit model behoort tot de meest verkochte AED's in Europa. Iets meer eisen? De HeartStart FRx heeft betere specificaties waardoor dit toestel nog beter geschikt is om een stootje te verdragen of om in een stoffige/vochtige omgeving te gebruiken.

Waarom een Philips AED?

Veel mensen kiezen voor een Philips AED; Philips is voor hun een bekend en betrouwbaar bedrijf. Maar een AED van Philips heeft nog meer voordelen. Zo beschikt de Philips Heartstart HS1 over de Quick Shock technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat deze Philips AED de snelste op de markt is; hij kan namelijk al na 8,1 seconde een schok toedienen.

Daarnaast is een Philips AED erg betrouwbaar. De Heartstart HS1 controleert dagelijks de batterij, elektroden en mechanica. Is er iets niet in orde? Dan geeft de AED een waarschuwingssignaal af. Door deze dagelijkse controle heeft u zekerheid van een werkende AED binnen handbereik.

Hoe werkt een Philips AED?

Een Philips AED is erg gebruiksvriendelijk. U kunt hem bedienen door aan de hendel te trekken of op de groene knop te drukken. Tijdens het gebruik van de AED hoort u via de audio wat u moet doen. De AED past automatisch de snelheid aan wanneer u bijvoorbeeld sneller te werk gaat.

Philips AED onderdelen

Binnen ons assortiment vindt u verschillende accessoires voor uw Philips AED apparaat. Zo bieden wij bijvoorbeeld elektroden aan voor uw Philips AED. Zo werkt de Philips Heartstart HS1 AED met elektrodencassettes voor volwassenen en kinderen, terwijl de Philips Heartstart FRx met één elektrodenset werkt voor zowel volwassenen en kinderen. Wel heeft u dan de kindersleutel nodig. Op onze overzichtspagina van Philips AED Elektroden kan je ons volledige aanbod vinden.

Een ander belangrijk toebehoren voor uw Philips defibrillator is natuurlijk de batterij. Op onze pagina met alle Philips AED batterijen vind je het huidige aanbod. Een Philips batterij voor uw AED kunt u gemakkelijk vervangen. Na het vervangen van de batterij geeft de AED weer de status “Ok”.

Om je Philips AED veilig op te bergen vindt u op onze webshop ook verschillende binnenkasten en buitenkasten van hoge kwaliteit.

Philips AED kopen

Heeft u interesse in een Philips AED? Bij AEDwinkel.be koopt u uw AED met snelle levertijd (bij voorraad). Wij geven naast de standaard garantie tot en met 10 jaar garantie op uw Philips AED. Dit is natuurlijk een prettig bijkomend voordeel! Heeft u nog vragen over de aanschaf van een Philips defibrillator, dan kunt u altijd onze professionele klantendienst contacteren. AEDwinkel.be heeft meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED’s, waardoor we over veel productkennis beschikken om u op de juiste manier te adviseren.