Philips AED Batterijen

Bekijk hier alle batterijen voor de Philips Heartstart AED's - voor huidige modellen en voor de oudere Heartstart AED's zoals de FR2. Bij de AEDshop helpen wij u graag aan uw Philips Heartstart AED batterij. Moeite met kiezen of hulp bij het plaatsen nodig? Neem gerust contact op met onze specialisten. 

Philips heeft haar AED's zo ontworpen dat u de batterij makkelijk kunt vervangen. Wanneer u de oude batterij verwijderd van de achterzijde van het apparaat en de nieuwe batterij plaatst, start het apparaat een zelftest. U wordt gevraagd om de knoppen van het toestel te testen. Na het afronden van de eenvoudige procedure geeft het apparaat weer status ok aan. Let op: voor een goede zelftest kan het nodig zijn om nieuwe elektroden te plaatsen.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. Philips Heartstart HS1 / FRx batterij
    €189,00 €200,34
    Snel leverbaar, 1 week Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
  2. Philips Heartstart FR3 batterij
    €282,00 €298,92
    Verwachte levertijd, 2 maanden Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina