Mindray AED's

Van het merk Mindray leveren wij de Mindray Beneheart C1 serie. Mindray AED's bieden volop voordelen: ze zijn robuust, meertalig en beschikken over een geïntegreerde kindmodus. Bovendien zijn de Mindray C1A AED's geschikt voor iedere hulpverlener. Door de slimme ResQNavi technologie zal de begeleiding worden aangepast als dat nodig is. De opvallende, oranje Mindray Beneheart C1A AED's zijn verkrijgbaar als vol- en semi-automaat.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

De Mindray AED’s uit de BeneHeart C1A series zijn ontzettend veelzijdig en toch vriendelijk geprijsd. Mindray is opgericht in 1991 en heeft zo al jarenlang ervaring als het gaat om medische technologieën. Het merk positioneert zich als echte professional op gebied van AED’s (zowel semi- als volledig geautomatiseerde apparaten). Tijdens het ontwikkelen van de BeneHeart AED’s deed Mindray inspiratie op uit bestaande AED apparaten, maar heeft hier veel handige en kwalitatieve extra’s aan toegevoegd om het gebruiksgemak en de effectiviteit van de apparaten te vergroten.

Mindray BeneHeart C1 AED

Dankzij de slimme ResQNavi technologie zijn deze Mindray AED’s geschikt voor iedere hulpverlener: ervaren én onervaren. Wanneer nodig, zal deze technologie de begeleiding automatisch intensiveren. Bovendien zijn de Mindray BeneHeart C1A AED’s voorzien van een kindmodus. Zo kunt u met één druk op de knop switchen naar kinderreanimatie, wat aparte kinderelektroden overbodig maakt. Dankzij de taalwisseltoets kunt u ook eenvoudig van taal wisselen. Met een IP-waarde van 55 behoren deze AED’s van het merk Mindray tot de categorie met de beste stof- en waterbestendigheid van de markt. De Mindray BeneHeart C1A is beschikbaar als volautomaat en halfautomaat.

Energieniveau van de Mindray AED’s

Door de kindermodus op de AED kan het energieniveau van het apparaat aangepast worden. Bij een volwassene wordt een energieniveau van 100 tot 360 J gebruikt, terwijl voor kinderen 10 tot 100 J geldt. Met één druk op de knop zet u het energieniveau van de defibrillator om, waardoor hij op de juiste manier kan worden gebruikt.

Onderdelen voor de Mindray AED’s

Bij AEDwinkel.be bieden we naast AED’s van Mindray ook accessoires aan, zoals elektroden en batterijen. Dit zijn vervangbare onderdelen van de Mindray AED’s. De batterij in uw Mindray gaat zo’n 4 jaar mee en is niet oplaadbaar. Ook vindt u op onze website verschillende wandbeugels en binnen- en buitenkasten voor de Mindray defibrillator.

De Mindray BeneHeart updaten

Wilt u de gegevens van de BeneHeart AED uitlezen of updaten? Dat kan met de aansluiting waar u een USB-stick op aan kan sluiten. Zo kunnen gegevens uitgelezen worden, maar in de toekomst ook updates door worden uitgevoerd.

Mindray AED voordelen

Een AED van Mindray heeft veel voordelen! Wij sommen ze gemakkelijk voor u op:

  • Betrouwbaar;
  • Eenvoudig in gebruik;
  • Hoge stof- en waterbestendigheid met IP 55;
  • Duurzaam;
  • Laag in onderhoud;
  • Preconnected elektroden;
  • Je hebt geen aparte kinderelektroden nodig door de kindermodus.

Mindray AED’s kopen

Bent u enthousiast over een Mindray BeneHeart C1A AED en zou je er graag een aanschaffen? Dat kan! Bij AEDwinkel.be vindt u Mindray AED apparaten in het assortiment. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED’s en accessoires, waardoor u altijd bij ons terecht kunt voor deskundig advies. Alle AED’s zijn scherp geprijsd en kunnen bij voorraad gratis en snel geleverd worden. Wij bieden u naast de (fabrieks)garantie ook tot en met 10 jaar garantie op uw AED.