Primedic AED's

Primedic is een Duits merk afkomstig van de fabrikant Metrax GmbH. In België zijn er vier soorten Primedic AED's op de markt: de HeartSave PAD, HeartSave AED, AED-M en de AS. Alle vier behoren ze tot de categorie 1 AED's en zijn dus geschikt voor publiekelijke plaatsing.

Eén van de grootste pluspunten van de Primedic HeartSave AED's is de mogelijkhed om tot wel 4 talen in te stellen (uitgezonderd de PAD). Zeker in meertalige gebieden of bedrijven is dit een uitkomst. Verder zijn deze Primedic AED's met hun relatief hoge IP-waarde stofvrij en spuitwaterdicht. Ook de kindermodus is een voordeel, deze zorgt ervoor dat de AED aangepast wordt voor het gebruik op kinderen.

Primedic AED's worden geleverd met 6 jaar garantie. Medisol voegt daar nog 4 jaar aan toe. In totaal heeft uw Primedic AED dus 10 jaar garantie! Bekijk alle Primedic AED’s op deze pagina.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. Primedic HeartSave PAD
    €1.199,00 €1.270,94
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
  2. Primedic HeartSave AED-M
    €1.969,00 €2.087,14
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Er zijn verschillende soorten Primedic Heartsave AED’s op de markt. Zo is er voor iedereen een passende AED van het merk; of u nu op zoek bent naar een volautomaat of halfautomaat. Er zijn AED’s in verschillende prijsklassen beschikbaar. Wij hebben alle Primedic defibrillators voor u opgesomd.

Primedic Heartsave PAD AED

De Primedic Heartsave PAD AED is het instapmodel van het merk. De betaalbare AED is eenvoudig in gebruik en heeft een goede water- en stofbestendigheid. Let wel op dat de batterij van deze AED een kortere levensduur heeft in vergelijking met de andere apparaten van het merk. Vervang de batterij dus na drie jaar.

Primedic Heartsave AED

De Primedic Heartsave AED is een halfautomatische AED waar maar liefst 4 verschillende talen op ingesteld kunnen worden, wat handig is in een meertalige omgeving als een camping of hotel. De Heartsave AED heeft een CompactFlash geheugenkaart waarmee patiëntgegevens en omgevingsgeluid opgenomen kan worden.

Primedic Heartsave AED-M

Deze halfautomatische AED heeft een display met extra aanwijzingen, wat het gebruiksgemak verhoogt. Op dit display kunt u instructies lezen, de actietijd zien en het ECG aflezen (met optionele kabel). De Primedic Heartsave AED-M heeft daarnaast een goede water- en stofdichtheid.

Primedic Heartsave AS Volautomaat AED

Bent u op zoek naar een volautomaat AED, leest u zich dan zeker in in de Primedic Heartsave AS. Deze AED levert automatisch een schok na het detecteren van een levensbedreigend ritme, wat het aantal handelingen in het reanimatieproces vermindert. Deze Primedic defibrillator heeft net als de andere apparaten van het merk een hoge stof- en waterdichtheid.

Primedic AED toebehoren

Bij AEDwinkel.be vindt u ook verschillende toebehoren voor uw Primedic AED, zoals Primedic Heartsave elektroden en Primedic Heartsave batterijen. Primedic biedt twee soorten batterijen aan: één met een levensduur van 3 jaar en één met een levensduur van 6 jaar. Bekijk altijd goed welke voor uw AED apparaat geschikt is. Ook vindt u bij ons buitenkasten en binnenkasten om uw Primedic AED in op te bergen.

Primedic AED kopen?

Wilt u een Primedic AED kopen? Bij AEDwinkel.nl koopt u een AED met snelle levertijd (wanneer deze op voorraad is). Daarnaast krijgt u naast uw standaard garantie tot en met 10 jaar garantie op uw Primedic AED. Bij vragen over een Primeic Heartsave AED kunt u altijd onze professionele klantendienst contacteren. AEDwinkel.be heeft méér dan 20 jaar ervaring binnen de werled van AED’s. Hierdoor beschikken we over veel productkennis om u op de juiste manier te adviseren.