Primedic HeartSave PAD


De HeartSave PAD van Primedic is een semiprofessionele AED voor de prijs van een eenvoudige AED. Het grote voordeel van de Heart-Save PAD is dat deze zeer compleet is uitgerust en zeer goed bestand is tegen stof & water.

  • Halfautomatische AED
  • Goede water en stofbestendigheid
  • Geen kinderelektroden beschikbaar
  • Met metronoom


De Primedic HeartSave PAD is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

€1.199,00 €1.270,94
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Primedic Heartsave PAD

De HeartSave PAD van Primedic is een semiprofessionele AED voor de prijs van een eenvoudige AED. Het grote voordeel van de Heart-Save PAD is dat deze zeer compleet is uitgerust en zeer goed bestand is tegen stof & water (IP waarde=55). Dit betekend dat hij bestand is tegen waterstralen van alle richtingen. Door zijn enorme robuustheid is hij bijzonder goed bestand tegen vallen, stoten etc.

De Heart-Save PAD is standaard uitgerust met een CompactFlash geheugenkaart voor het opnemen van patiëntgegevens (ECG) en omgevingsgeluid. Tevens kan deze kaart gebruikt worden om de AED aan te passen aan veranderde richtlijnen m.b.t. reanimatie of gebruik van de AED.

Categorie 1:

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven.

Afmetingen

LxBxH: ± 26 x 26 x 8,5 cm
Gewicht: ± 2,3 kg (incl. batterij)

Primedic HeartSave PAD en Primedic HeartSave AED

  • Levensduur van de batterij van de AED is 6 jaar, van de PAD is deze 3 jaar;
  • De AED bevat een taalknop voor het instellen van 3 verschillende talen, de PAD heeft deze mogelijkheid niet;
  • 5 jaar fabrieksgarantie + 5 jaar garantie van Medisol op de AED, 2 jaar garantie op de PAD
  • Eventuele software-upgrades voor de AED zijn gratis, voor de PAD zullen deze verkrijgbaar zijn tegen betaling (naar schatting ca.  150,- per upgrade) 

Wat zegt onze productspecialist?

"Deze AED is robuust en zeer gebruiksvriendelijk. Duitse grundligkeit! Toch wordt hij niet veel gekocht. Doordat er voordeligere alternatieven op de markt zijn die betere specificaties en mogelijkheden hebben, is deze Primedic HeartSave PAD geen populaire AED geworden op de Nederlandse markt. De enkele voordelen van deze AED, zoals de standaarduitrusting van een CompactFlash geheugenkaart voor het registreren van inzetgegevens of de kindermodus, wegen niet op tegen de nadelen als hoge standbykosten en gemiddelde aanschafprijs."
 
 

Pluspunten 

plus Inclusief Safecard (geheugenkaart)
plus Water- en stofdicht
plus Kinderknop

Aandachtspunten  

minus Hoge standbykosten
minus 3-jaars batterij
 
 
Specificaties
Specificaties
Product Primedic HeartSave PAD
SKU 97443
Fabrikant
Primedic
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Neemt geluid op tijdens gebruik, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, TüV
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 3 jaar
Levensduur elektroden ca. 3 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom
Gewicht 2.3 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding