Primedic HeartSave AED-M

 

Uitgebreide AED van Primedic AED-M: 

 • Halfautomatische AED
 • Met metronoom
 • Geen kinderelektroden beschikbaar
 • Aanwijzingen via het scherm
 • Mogelijkheid om taal tijdens de inzet te veranderen
 • Stevig en makkelijk mee te nemen
 • Doelgroep: meertalige omgevingen


De Primedic HeartSave AED-M is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

€1.969,00 €2.087,14
Snel leverbaar, 1 tot 3 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Primedic HeartSave AED-M

 De Primedic HeartSave AED-M is een compacte, professionele AED met een LCD monitor. Op dit display zijn instructies te lezen, is de actietijd te zien en kan het ECG afgelezen worden (hiervoor is de optionele kabel nodig). Verder heeft ook deze Primedic uitstekende specificaties. Hij heeft een prima water- en stofdichtheid (IP55) en is voorzien van een robuuste buitenkast, waardoor hij goed tegen een stootje kan.

Categorie 1:

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven.

Duidelijk display

Op het 4,7"-display (9,5 x 7,2 cm) met hoge resolutie zijn gegevens af te lezen zoals de inzettijd, ECG, hartslag, geidentificeerde VF/VT en gestarte defibrillaties. De kleur van het scherm is blauw, wat het goed leesbaar maakt zowel overdag als 's nachts. Om gebruik te maken van de ECG-weergave is een ECG-kabel nodig. Deze is optioneel verkrijgbaar.

Kindermodus

Alle Primedic AED's zijn voorzien van een handige funtie die het gebruik van kinderelektroden overbodig maakt. Aan de voorzijde van de AED zit namelijk een knop waarmee de AED in een kindermodus gezet kan worden. Het gevolg is dat wanneer een schok aanbevolen wordt, het apparaat vanzelf de kracht van de schok aanpast. Dit voorkomt dat een kind (<25kg) de joules krijgt, die eigenlijk voor een volwassene bedoeld zijn.

CompactFlash Geheugenkaart

De Heart-Save AS is standaard uitgerust met een CompactFlash geheugenkaart voor het opnemen van patiëntgegevens (ECG) en omgevingsgeluid. De software voor het uitlezen van deze gegevens op de computer wordt meegeleverd. Tevens kan deze kaart gebruikt worden om de AED aan te passen aan veranderde richtlijnen m.b.t. reanimatie of gebruik van de AED.

Afmetingen:

LxBxH: ± 25 x 28 x 9 cm
Gewicht: ± 2,5 kg (incl. batterij)

Taalkeuze

Op deze AED kunnen 4 talen ingesteld worden. Tijdens een inzet kan de taal aangepast worden door middel van de taalknop aan de voorzijde van de AED.


Bij uw bestelling krijgt u: 
 • Primedic Heartsave AED-M
 • Batterij (levensduur van 6 jaar)
 • Een paar defibrillatie-elektroden
 • Gebruikershandleiding
 • Datacard en Software voor het opslaan en uitlezen van ECG en omgevingsgeluid
 • 5 jaar fabrieksgarantie + 5 jaar garantie van Medisol. 
 • Gratis verzending via UPS

GRATIS accessoires:


Specificaties
Specificaties
Product Primedic HeartSave AED-M
SKU 97391
Fabrikant
Primedic
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 jaar
Extra functies Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Neemt geluid op tijdens gebruik, Update / upgrade mogelijk, De gebruiker kan CPR-gegevens ophalen
Scherm Zwart-wit
Kwaliteitslabel CE, TüV
IP score 55
Inclusief tas Nee
Levensduur batterij ca. 6 jaar
Levensduur elektroden ca. 3 jaar
Reanimatie feedback Audio, Metronoom, Tekst op een scherm
Gewicht 2.5 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding