Cardiac Science Elektroden

Bekijk hier de elektroden voor Cardiac Scence AED's. Dit merk heeft twee AED series op de markt: de Powerheart G3 en de Powerheart G5.

Soorten Cardiac Science elektroden

De Powerheart G3 is leverbaar in 3 uitvoeringen. De normale Powerheart G3, de Powerheart G3 Plus met de toevoeging van een metronoom en de Powerheart G3 Pro met scherm voor de professionele gebruiker. Deze Cardiac Science apparaten maken gebruik van dezelfde elektroden (typenummer 9131). De Powerheart G5 maakt gebruik van andere elektroden die voorzien zijn van een sensor.

Pre-connected

De elektroden zijn pre-connected. Dat wil zeggen dat de elektroden in de defibrillator bevestigd zitten met de kabel, zodat u deze er niet nog in hoeft te stoppen bij een inzet.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. Cardiac Science Powerheart G5 CPRD elektroden
    €209,00 €221,54
    Snel leverbaar, 1 tot 2 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
  2. Cardiac Science Powerheart G5 kinderelektroden
    €119,00 €126,14
    Op voorraad, direct leverbaar
per pagina

Cardiac Science elektroden vervangen

Wanneer u de klep van de AED opent, dan ziet u de elektroden zitten. De AED start instructies voor de reanimatie. Om de elektroden te verwisselen haalt u de connector los en plaatst u de nieuwe elektroden. Nadat u de klep sluit stoppen de instructies en gaat de groene indicator branden. Is dat niet het geval? Open de klep opnieuw en luister naar de instructies van de AED.