Philips AED Trainers

Trainen met één van de populairste defibrillatoren ter wereld? Bekijk dan ons assortiment Philips AED trainers. Dezelfde look en feel als de echte Philips AED's, maar dan veilig om de reanimatie mee te oefenen.

Soorten AED trainers van Philips

De Philips HS1 trainer is het evenbeeld van de échte Philips Heartstart HS1 AED: een geschikte AED voor iedereen. Zeer gebruiksvriendelijk en verkrijgbaar in een variant met of zonder afstandsbediening.

De Philips FRx AED trainer is net zo gebruiksvriendelijk. Wegens de hogere stof- en waterdichtheid is de FRx geschikt voor een breder publiek. Denk aan AED trainingen in stoffige werkplaatsen, in zwembaden of in fabrieken. Het voornaamste voordeel van de Philips FRx trainer is het trainen van kinderreanimatie. Dit gebeurt met behulp van de zogeheten kindersleutel, waardoor er geen kinderelektroden benodigd zijn.

De laatste AED trainer van Philips, de FR3 trainer, wordt voornamelijk ingezet bij het trainen van professionals. Deze trainer wordt zeer compleet aangeboden met vele accessoires en opties.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van uw keuze? Neem dan contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies.

 

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina