Defibtech Elektroden

Hier vindt u Defibtech elektroden voor de Defibtech Lifeline AED en voor de Defibtech VIEW AED. Er zijn elektroden voor volwassenen en kinderen beschikbaar. Kinderelektroden worden gebruikt bij kinderen tot 8 jaar of 25kg.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina

Eigenschappen Defibtech elektroden

  • Zelfklevende elektroden voor eenmalig gebruik
  • Pre-connected elektroden, en dus verbonden en kant en klaar op te bergen met de AED
  • Pacemaker detectie
  • Levensduur van ca. 2 jaar
  • Aparte elektroden voor volwassenen en kinderen

Houd er rekening mee dat de elektroden voor de Defibtech Lifeline (vol- of halfautomaat) anders zijn dan de elektroden voor de Defibtech Lifeline View. Daarnaast is het aangeraden om naast de elektroden voor volwassenen, ook een set met kinderelektroden aan te schaffen. De Defibtech kinderelektroden herken je aan de blauwe kleur.

Defibtech Lifeline elektroden vervangen?

Bij het onderhouden van de AED is ook de houdbaarheid van de elektroden belangrijk. Na verloop van tijd kan de gel uitdrogen, wat ervoor zorgt dat de elektroden niet meer goed plakken. Houd de houdbaarheidsdatum dus goed in de gaten, dit staat op de achterkant van de pads.

Nieuwe Defibtech elektroden kopen om de oude set te vervangen? Dit is heel eenvoudig. De elektroden zitten aan de achterkant van de AED, dus leg het apparaat eerst op de kop. Ontkoppel dan de connector aan de bovenkant van de AED en haal de oude elektroden eruit. Nu kun je de nieuwe Defibtech elektroden plaatsen: schuif de elektroden, met de onderkant naar beneden, half in het apparaat. Daarna kun je de connector aan de bovenkant vastmaken. Als laatst kun je de elektroden verder naar beneden schuiven zodat de kabel (connector) netjes in de gleuf ligt.