AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Heartsine

Heartsine is opgericht in 1998 met het doel om draagbare defibrillatie apparatuur te produceren. Het begon met apparatuur voor de professionele markt: de Heartsine SAM-001. Daarna is het bedrijf zich vooral gaan specialiseren op de productie van AED's voor publiekelijk gebruik.

Op dit moment is Heartsine groot met drie AED's op de Belgische markt, de zogenaamde Heartsine PAD AED's. Een opvallend kenmerk van deze AED's is dat de accu en elektroden in één cassette geïntegreerd zijn. Daarnaast zijn ze zeer goed bestand tegen vocht en stof. De 350P is een halfautomatische AED en de 360P is een volautomaat. De 500P onderscheidt zich door reanimatiefeedback die de kwaliteit van de hartmassage helpt verbeteren tijdens de inzet. Alle Heartsine defibrillatoren hebben 8 jaar garantie.

Klik hier voor alle accessoires van Heartsine.

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Heartsine AED kopen?

Wilt u een Heartsine AED kopen? Bij AEDwinkel.be vindt u een ruim assortiment aan AED's van het merk. Bij ons heeft u altijd een scherpe prijs én snelle levering op uw Heartsine AED. Daarnaast geven wij atlijd tot en met 10 jaar garantie op uw Heartsine AED; dit is een aangenaam bijkomend voordeel natuurlijk! Onze professionele klantendiesnt kunt u altijd contacteren bij vragen over een Heartsine AED. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring als het gaat om AED's, waardoor wij u altijd kunnen voorzien van een passend advies.