AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

Medisol Service Center

Met ons aanbod in AED’s werken we aan een veilige omgeving. Naast ons merkonafhankelijke aanbod ondersteunen wij ook op bij het in bedrijf houden van AED’s. In het geval van een noodsituatie kan een werkende AED cruciaal zijn. Niet voor niets adviseren zowel fabrikanten als de healthcare authorities structureel onderhoud.

Om zoveel mogelijk AED’s te onderhouden bieden we verschillende onderhoudsplannen aan. Op deze manier zorgen we voor een laagdrempelige oplossing waarbij je het onderhoud kunt kiezen dat het beste aansluit bij jouw behoeften.

Wat is er belangrijk bij het onderhouden van je AED?

Het onderhoud van een Automatische Externe Defibrillator (AED) is cruciaal. In de basis is het belangrijk om de houdbaarheidsdatum van de batterijen en elektroden bij te houden en tijdig te vervangen. Na verloop van tijd kan de plaklaag van de elektroden worden aangetast en de batterij kan door de continue stand-by modus en zelftests langzaam leeglopen.

Na een AED inzet of storing wil je nog steeds een werkende AED tot je beschikking hebben. Een leen-AED biedt hierin de oplossing en zorgt ervoor dat je altijd een AED tot je beschikking hebt.

Naast het basisonderhoud is het ook belangrijk om de AED periodiek te testen. Zo ben je er zeker van dat deze naar behoren werkt en beschikbaar is bij een noodsituatie. Het gaat hierbij om een functionele test, een schok-afgifte test en (indien van toepassing) een temperatuur test. Daarnaast is het belangrijk om beschikbare software te updaten.

AED onderhouden – onze werkwijze

Op het moment dat jij een onderhoudsplan hebt gekozen gaan wij aan de slag. Middels de service portal bieden wij volledig inzicht in planning en uitvoering. Zo word jij volledig ontzorgd en dankzij de snelle service neemt het onderhouden van een AED weinig tijd in beslag. Meer weten over onze werkwijze, lees dan hier verder.

Een AED onderhoudsplan op maat

AED onderhoud uit laten voeren door een specialist zorgt voor extra zekerheid, omdat alle cruciale controles worden uitgevoerd en bijgehouden. Bij ons heb je de mogelijkheid om AED onderhoud op maat af te nemen. Geheel afhankelijk van jouw situatie kun je de verschillende plannen met elkaar vergelijken en de keuze maken.


Vragen over het juiste onderhoudsplan voor jouw situatie? Bel ons.

In totaal zijn er vier onderhoudsplannen beschikbaar waarbij er verschillende services worden geboden. Afhankelijk van jouw situatie kies je het onderhoudsplan dat het beste hierbij aansluit. De kosten van AED onderhoud kunnen dus per situatie verschillen. Bij ieder onderhoudsplan kun je gebruikmaken van onze service portal. Behalve het onderhoudsplan Bronze, zal bij periodiek onderhoud gevraagd worden om de AED (kosteloos) naar het Medisol Service Center te verzenden. Hierbij ondersteunen we met uitleg over de ontkoppeling en opnieuw bevestigen van de AED. 


Medisol Service Center – Gold (beste keuze)

Het onderhoudsplan Gold is onze beste keuze als het gaat om zekerheid en veiligheid. Dit plan omvat een jaarlijkse periodieke onderhoudscontrole van jouw AED.

Inspectie, testen, reiniging, updates en controle op vervanging van onderdelen. Daarnaast profiteer je van 10% korting op (indien van toepassing) vervangende materialen.

Bovendien maak je gebruik van onze service portal en is de noodlijn voor jou beschikbaar. Op moment van onderhoud krijg jij een leen AED toegestuurd, zodat je te allen tijde een AED tot je beschikking hebt.   

Nu kopen

Medisol Service Center – Platinum

Helemaal ontzorgd worden en niet voor onverwachte kosten komen te staan? Dan is ons Platinum onderhoudsplan een mooie uitkomst. Naast de voordelen van ons Gold onderhoudsplan profiteer je ook nog eens van het kosteloos laten vervangen van materialen.

Tijdens het onderhoud van jouw AED kan het voorkomen dat materialen vervangen moeten worden om zo de werking van jouw AED te kunnen garanderen. Binnen het Platinum onderhoudsplan zijn deze kosten inbegrepen.

Nu kopen

Medisol Service Center – Silver

Gebruikmaken van het Silver onderhoudsplan zorgt voor een goede periodieke controle van jouw AED. Tijdens het onderhoud is er geen leen AED inbegrepen. In verhouding gaat dit om een korte periode waarbij er op jouw locatie mogelijk geen AED beschikbaar is. Dit komt doordat we gebruik maken van een snelle logistiek en overzichtelijke portal.

Buitenom de periode van onderhoud heb je de zekerheid van een werkende AED. Bovendien is dit onderhoudsplan een budgetvriendelijke oplossing. 

Nu kopen

Medisol Service Center – Bronze

Op het moment dat je zelf de periodieke onderhoudscontroles kunt uitvoeren, kun je gebruikmaken van ons Bronze onderhoudsplan.

Wij houden voor jou bij wanneer batterijen en elektroden vervangen moeten worden. Je kan gebruikmaken van een leen AED op het moment dat er storing optreedt. En zodra een AED is ingezet, zullen wij de benodigde elektroden en batterijen gratis verzenden.

Gegevens over eerdere services en contact kan terug worden gevonden binnen de service portal. 

Nu kopen

Eenmalig onderhoud voor jouw AED

Periodieke onderhoud is cruciaal bij een AED. Maar op het moment dat er behoefte is aan een snelle kwalitatieve oplossing, kun je gebruikmaken van het Eenmalig onderhoudsplan. Zo is de AED snel weer klaar voor inzet.

Tijdens deze onderhoudscontrole ben je verzekerd van specialisme en de uitvoering van juiste checks. Het gebruik van de service portal is inbegrepen, maar hou er rekening mee dat de noodlijn en een leen AED hierbij niet zijn inbegrepen.

Nu kopen

Voordelen AED onderhoud via Medisol Service Center

Wij helpen jou bij het onderhoud. Als AED specialist van Europa met het grootste warehouse en al meer dan 20 jaar ervaring in de branche, weten we wat belangrijk is. We gaan te werk volgens de ISO 13485 norm en hebben hiermee een hoge standaard in kwaliteit. Bovendien zijn we via verschillende kanalen bereikbaar en helpen we jou in het Nederlands.

Vragen over het juiste onderhoudsplan voor jouw situatie? Bel ons of vul het contactformulier in.