Met ons aanbod in AED’s werken we aan een veilige omgeving. Naast ons merkonafhankelijke aanbod ondersteunen wij ook op bij het in bedrijf houden van AED’s. In het geval van een noodsituatie kan een werkende AED cruciaal zijn. Niet voor niets adviseren zowel fabrikanten als de healthcare authorities structureel onderhoud.

Om zoveel mogelijk AED’s te onderhouden bieden we verschillende onderhoudsplannen aan. Op deze manier zorgen we voor een laagdrempelige oplossing waarbij u het onderhoud kunt kiezen dat het beste aansluit bij uw behoeften.

Wat is er belangrijk bij het onderhouden van je AED?

Het onderhoud van een Automatische Externe Defibrillator (AED) is cruciaal. In de basis is het belangrijk om de houdbaarheidsdatum van de batterijen en elektroden bij te houden en tijdig te vervangen. Na verloop van tijd kan de plaklaag van de elektroden worden aangetast en de batterij kan door de continue stand-by modus en zelftests langzaam leeglopen.

Na een AED-inzet of storing wilt u nog steeds een werkende AED tot je beschikking hebben. Een leen-AED biedt hierin de oplossing en zorgt ervoor dat u altijd een AED tot uw beschikking heeft.

Naast het basisonderhoud is het ook belangrijk om de AED periodiek te testen. Zo bent u er zeker van dat deze naar behoren werkt en beschikbaar is bij een noodsituatie. Het gaat hierbij om een functionele test, een schok-afgifte test en (indien van toepassing) een temperatuur-test. Daarnaast is het belangrijk om beschikbare software te updaten.

AED onderhouden – onze werkwijze

Op het moment dat u een onderhoudsplan heeft gekozen gaan wij aan de slag. Middels de service portal bieden wij volledig inzicht in planning en uitvoering. Zo wordt u volledig ontzorgd en dankzij de snelle service neemt het onderhouden van een AED weinig tijd in beslag. Meer weten over onze werkwijze? Lees dan hier verder.

Een AED onderhoudsplan op maat

AED onderhoud uit laten voeren door een specialist zorgt voor extra zekerheid, omdat alle cruciale controles worden uitgevoerd en bijgehouden. Bij ons heeft u de mogelijkheid om AED onderhoud op maat af te nemen. Geheel afhankelijk van uw situatie kunt u de verschillende plannen met elkaar vergelijken en de keuze maken.

In totaal zijn er vier onderhoudsplannen beschikbaar waarbij er verschillende services worden geboden. Afhankelijk van uw situatie kiest u het onderhoudsplan dat het beste hierbij aansluit. De kosten van AED onderhoud kunnen dus per situatie verschillen. Bij ieder onderhoudsplan kunt u  gebruikmaken van onze service portal. Behalve het onderhoudsplan Bronze, zal bij periodiek onderhoud gevraagd worden om de AED (kosteloos) naar het Medisol Service Center te verzenden. Hierbij ondersteunen we met uitleg over de ontkoppeling en opnieuw bevestigen van de AED.

Vragen over het juiste onderhoudsplan voor jouw situatie? Bel ons.


Onderhoudsplan Gold (beste keuze)

Het onderhoudsplan Gold is onze beste keuze als het gaat om zekerheid en veiligheid. Dit plan omvat een jaarlijkse periodieke onderhoudscontrole van jouw AED.

Inspectie, testen, reiniging, updates en controle op vervanging van onderdelen. Daarnaast profiteert u van 10% korting op (indien van toepassing) vervangende materialen.

Bovendien maakt u gebruik van onze service portal en is de noodlijn voor u beschikbaar. Op moment van onderhoud krijgt u een leen AED toegestuurd, zodat u te allen tijde een AED tot uw beschikking heeft.

Bekijk het onderhoudsplanOnderhoudsplan Platinum

Helemaal ontzorgd worden en niet voor onverwachte kosten komen te staan? Dan is ons Platinum onderhoudsplan een mooie uitkomst. Naast de voordelen van ons Gold onderhoudsplan profiteert u ook nog eens van het kosteloos laten vervangen van materialen.

Tijdens het onderhoud van uw AED kan het voorkomen dat materialen vervangen moeten worden om zo de werking van jouw AED te kunnen garanderen. Binnen het Platinum onderhoudsplan zijn deze kosten inbegrepen.

Bekijk het onderhoudsplanOnderhoudsplan Silver

Gebruikmaken van het Silver onderhoudsplan zorgt voor een goede periodieke controle van uw AED. Tijdens het onderhoud is er geen leen AED inbegrepen. In verhouding gaat dit om een korte periode waarbij er op uw locatie mogelijk geen AED beschikbaar is. Dit komt doordat we gebruik maken van een snelle logistiek en overzichtelijke portal.

Buitenom de periode van onderhoud heeft u de zekerheid van een werkende AED. Bovendien is dit onderhoudsplan een budgetvriendelijke oplossing.

Bekijk het onderhoudsplanOnderhoudsplan Bronze

Op het moment dat u zelf de periodieke onderhoudscontroles kunt uitvoeren, kun u kiezen van ons Bronze onderhoudsplan.

Wij houden voor u bij wanneer batterijen en elektroden vervangen moeten worden. U kunt gebruikmaken van een leen AED op het moment dat er storing optreedt. En zodra een AED is ingezet, zullen wij de benodigde elektroden en batterijen gratis verzenden.

Gegevens over eerdere services en contact kunnen terug worden gevonden binnen de service portal.

Bekijk het onderhoudsplanEenmalig onderhoud voor jouw AED

Periodiek onderhoud is cruciaal bij een AED. Maar op het moment dat er behoefte is aan een snelle kwalitatieve oplossing, kunt u gebruikmaken van het Eenmalig onderhoudsplan. Zo is de AED snel weer klaar voor inzet.

Tijdens deze onderhoudscontrole bent u verzekerd van specialisme en de uitvoering van juiste checks. Het gebruik van de service portal is inbegrepen, maar houd er rekening mee dat de noodlijn en een leen AED hierbij niet zijn inbegrepen.

Lees meerVoordelen AED onderhoud via Medisol Service Center

Wij helpen u bij het onderhoud. Als AED specialist van Europa met het grootste warehouse en al meer dan 20 jaar ervaring in de branche, weten we wat belangrijk is. We gaan te werk volgens de ISO 13485 norm en hebben hiermee een hoge standaard in kwaliteit. Bovendien zijn we via verschillende kanalen bereikbaar en helpen we u in het Nederlands.

Vragen over het juiste onderhoudsplan voor uw situatie? Bel ons of vul het contactformulier in.

Contact