AED's voor de buurt

In België krijgen er jaarlijks ruim 10.000 mensen een hartstilstand. Dat kan altijd en overal gebeuren, vaak gebeurt dit rondom huis. De buurt AED wordt steeds bekender, dat is een goede ontwikkeling. Een AED in de buurt is snel gehaald. Het vroegtijdig starten met reanimeren en et aansluiten van de AED vergroot de overlevingskans aanzienlijk.

Wie kan een buurt AED gebruiken?

Weet u niet hoe een AED werkt? Wees niet bang om de AED in de buurt te halen en te gebruiken. Met één druk op de knop wordt u precies verteld hoe u kunt handelen. Om een AED te mogen en kunnen gebruiken hoeft u geen professional te zijn.

De beste AED's voor in de buurt

Alle AED’s hieronder zijn geschikt voor plaatsing in de buurt. Robuust, makkelijk te gebruiken door iedere burgerhulpverlener en laag in onderhoud.

Een buurt AED wordt meestal buiten geplaatst. Zorg daarom voor een goede buitenkast voor een optimale levensduur! Wij raden aan om te kiezen voor een kast zonder slot. Als iemand in de buurt de AED nodig heeft, moet hij natuurlijk zo snel mogelijk te pakken zijn.

Ben je van plan om een buurt AED te kopen, of ben je je nog aan het oriënteren? Bekijk alle AED's hieronder of neem contact op voor persoonlijk adies.

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
per pagina