Vragen? bel 02 588 04 01of stuur een e-mail

Laerdal

De Laerdal Resusci Anne is het vlaggenschip van de collectie van Laerdal. De Resusci Anne is er in verschillende uitvoeringen. De Laerdal Resusci Anne beschikt over een modulair systeem en feedbackmogelijkheden waarmee cursisten hun vaardigheden snel en goed kunnen verbeteren. De Resusci Anne is er ook in de SkillGuide uitvoering, deze SkillGuide geeft een onmiddellijke objectieve weergave van de oefening op het gebied van handpositie, compressiediepte, beademingsvolume en beademingsduur. De Resusci Anne met wireless maakt het mogelijk om draadloos verbinding te maken met de PC. De training met deze reanimatiepop kan dus op een realistische plaats gehouden worden, weg van de computer. Doordat er geen kabels en draden rondslingeren is er meer vrijheid tijdens de training.

De Laerdal Little is er in de Junior, Anne en Family uitvoering. De Little Anne is een degelijke en handzame oefenpop waarmee een hart-longreanimatie bij volwassen realistisch te oefenen is. Laerdal heeft de Little Junior op de markt gebracht om doeltreffende reanimatietraining bij kinderen mogelijk te maken. De Little Junior heeft uitstekende eigenschappen om een realistische training te volgen, daarnaast waarborgt de degelijke constructie een lange levensduur. Het Little Family pakket maakt het mogelijk om de anatomische verschillen tussen een volwassene, kind en baby te ontdekken. De Little Family bestaat uit de Little Anne, Little Junior en een Baby Anne in een individuele verpakking. Laerdal heeft de Baby Anne ontwikkeld om ook een realistische reanimatietraining bij kinderen mogelijk te maken.

De Resusci Junior versie is er in de gewone uitvoering en de SkillGuide versie. De Resusci Junior Water Rescue maakt het mogelijk om op een realistische manier het reddingszwemmen bij kinderen te oefenen, deze zijn speciaal geschikt voor zwembaden en reddingsbrigades. De speciale longen maken het mogelijk om de drenkeling te beademen.

Stel een Aflopende Directie in

1-30 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Stel een Aflopende Directie in

1-30 of 41

Pagina:
  1. 1
  2. 2