Smarty Saver AED's

Smarty Saver - een productlijn van de Italiaanse producent AMI Italia - maakt AED’s toegankelijk voor iedereen. Of je nu een medisch professional bent, of een AED wilt plaatsen op publieke en privélocaties: de Smarty Saver AED is een goede keuze!

producten
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als
  1. Smarty Saver AED Volautomaat
    €899,00 €952,94
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
  2. Smarty Saver AED Halfautomaat
    €899,00 €952,94
    Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
per pagina

Bij Medisol shop je de Smarty Saver AED eenvoudig online.

De Smarty Saver is een AED met een lage prijs maar wel van hoge kwaliteit. Zo heeft de AED de IP56 waarde, terwijl de meeste andere merken een IP-waarde van 55 hebben. IP56 wilt zeggen dat de AED heel goed beschermd is tegen stof en tegen vocht (vergelijkbaar met stortbuien). Dit maakt de Smarty Saver erg geschikt als AED voor een zwembad of een wellness centrum bijvoorbeeld, en voor buitensporters.  

Smarty Saver is beschikbaar als volautomatische en halfautomatische AED.

Praktische AED  - Smarty Saver 

De AED Smarty heeft een inklapbare handgreep om de AED praktisch en snel te kunnen vervoeren tijdens een noodsituatie. Met de handgreep kan de Smarty Saver ook (schuin) rechtop gezet worden, waardoor je de AED makkelijk kunt bedienen tijdens een reanimatie. 
De Smarty Saver weegt slechts 1,5 kg en is klein van formaat: de afmetingen zijn 257x213x71 mm.

Smarty Saver voor correcte reanimatie 

De Smarty Saver bevat een metronoom, die de juiste snelheid van compressies aangeeft voor een optimale reanimatie. De Smarty Saver is standaard uitgerust met deze metronoom-functie, die automatisch start zodra de AED wordt gebruikt. 

Houd er wel rekening mee dat deze AED in één taal wordt geleverd. 

Smarty Saver elektroden, batterijen en extra’s 

De levensduur van de Smarty Saver batterij is ongeveer 3 jaar, dat is wel iets korter dan AED’s van veel andere merken. De elektroden hebben een houdbaarheid van zo’n 2 tot 2,5 jaar.

De pre-connected elektroden kan je zowel voor kinderen als volwassenen gebruiken. De Smarty  Saver AED heeft een kinderknop, dus je hoeft geen losse kinderelektroden aan te schaffen. Bij kinderreanimatie switch je gewoon met één druk op de knop naar de kindermodus.  
Smarty Saver batterijen en Smarty Saver elektroden koop je ook voordelig en snel bij Medisol. 

Medisol levert de AED in een originele Smarty Saver tas. Die hoef je dus niet los aan te schaffen.  

Om je AED goed zichtbaar en veilig op te hangen, heeft Medisol ook verschillende wandbeugels, binnen- en buitenkasten in het assortiment.  

Smarty Saver AED kopen?

Heb je interesse in een Smarty AED? Bij Medisol koop je jouw AED voordelig en snel. Medisol heeft 20 jaar ervaring met AED’s van vele merken en beschikt daarom over veel productkennis. Dus als je vragen hebt over de aanschaf van een defibrillator, van welk merk dan ook, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze professionele klantenservice voor advies.