Stratigisch partner worden van Medisol

Wij zijn op zoek naar strategische partners voor de Belgische AED markt. Medisol BV, beheerder van de AEDwinkel.be, kent een speciaal verdelerprogramma dat bedoeld is voor resellers in België. Ondanks dat wij een webwinkel zijn, willen wij graag ook de offline klanten helpen.
Heeft u verstand van AED's, reanimatieprotocollen of geeft u zelf AED / reanimatiescholing? Dan zijn wij op zoek naar U!
 


Voordelen

Als reseller is het mogelijk om artikelen in te kopen tegen speciale prijzen. Om de verdelerprijzen te zien, heeft u een account nodig met resellerprivileges. Op deze manier kunnen opleidingsbureaus en wederverkopers profiteren van lage prijzen van alle merken en typen AED's, accessoirs en oefenpoppen. Er hoeft niet telkens onderhandeld te worden over speciale inkoopprijzen bij fabrikanten, dat hebben wij immers al voor u gedaan!
Alle artikelen staan bij elkaar in één winkel en u kunt direct profiteren van de kortingen. Daarnaast kennen wij gunstige voorwaarden voor wederverkopers, zoals een langere betalingstermijn en gratis verzending van alle bestellingen.

Om in te kunnen schrijven moet u wel voldoen aan een aantal criteria, die op deze pagina nader staan omschreven.

Aanmelding

De deelnemers aan de AED Resellerwinkel worden door Medisol BV uitgenodigd om deel te nemen aan het resellerprogramma. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een verzoek tot deelname in te dienen, waarna al dan niet beslist wordt of de aanmelding gehonoreerd kan worden. 

Deelnamecriteria

De resellers dienen aan de volgende criteria te voldoen:

- uw organisatie is gevestigd in België
- uw organisatie is ingeschreven bij de KBO

Kosten

Aan deelname aan de AED resellerwinkel zijn géén kosten verbonden, deelname is geheel gratis.
Periodiek evalueren we de kwaliteit van ons resellerbestand. Mocht dit leiden tot een uitschrijving van uw organisatie, dan is dit kostenloos.

Inloggen

Inloggen in de AED resellerwinkel kan met gebruikmaking van het inlognaam en wachtwoord dat u van ons ontvangt. 

Kortom, wanneer u de samenwerking met Medisol aangaat, kunt u profiteren van de volgende voordelen:

  • Verkoopsupport en advies
  • Onder uw eigen naam producten verkopen
  • Gunstige prijsvoorwaarden
  • Langere betalingstermijn dan particuliere klanten
  • Gratis verzending

Wilt u zich inschrijven als verdeler in de AEDwinkel.be, vul dan het Reseller Aanmeldformulier in die u kunt vinden op deze pagina.

Voor extra informatie en overige vragen, kunt u ons bereiken via de e-mail ([email protected]) of telefonisch: 02 588 04 01