Reanimatiepoppen voor scholen

Iedereen kan in een situatie terechtkomen waarbij met reanimeren een leven gered kan woden. Wilt u op school de technieken van reanimatie aanleren dan lenen onderstaande reanimatiepoppen zich daar uitstekend voor. Alle reanimatiepoppen voor scholen vindt u op deze pagina.

Hoe sneller gestart kan worden met reanimeren en een AED wordt aangesloten, hoe groter de overlevingskans bij een hartstilstand. De eerste 6 minuten bij een hartstilstand zijn van levensbelang en daarom is het belangrijk ook jongeren te informeren over het herkennen van een hartstilstand én hoe zij moeten handelen. Reanimatielessen op scholen zijn hierdoor van groot belang. Wilt u onderwijs bieden over reanimeren op scholen? Er zijn verschillende reanimatiepoppen van merken als Ambu en Laerdal die kinderen in de schoolomgeving op de juiste manier leren reanimeren. 

Ambu reanimatiepoppen voor scholen
Voor reanimatie in de schoolomgeving raden wij de Ambu Man School aan. Deze set bevat 10 oefenpoppen en is bijzonder geschikt voor het trainen van reanimatie in grotere groepen. Hoe moet u dit voor u zien? Binnen het onderwijs kan deze Ambu Man School gebruikt worden in een setting waarbij de instructeur uitleg geeft middels een geavanceerde pop en de leerlingen gebruik maken van de Ambu Man School. Zo kan tezamen getraind worden. Met de Ambu Man School traint u de basis van hartmassage, beademing en het gebruik van een AED.