AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00

 

Uw doel is om de AED te vinden, die het beste is voor u en uw bedrijf of instelling. Als u een AED wilt kopen, is er veel te kiezen. Maar hoe doet u dit? De AEDwinkel helpt u om de juiste keuze te maken, door de juiste vragen te stellen! Kijkt u eerste naar onderstaande vragen en antwoorden:

 1. Redden sommige merken AED 's meer levens dan andere AED's?
  Alle AED 's die op dit moment te koop zijn op de Nederlandse markt zijn goedgekeurd volgens de Europese richtlijnen en redden allemaal levens. Geen enkele fabrikant kan claimen dat hun AED méér levensreddend is dan de ander. Er bestaat ook geen verband tussen de prijs van een AED en de mogelijkheid om levens te redden.
   
 2. Moet ik een AED kopen van hetzelfde merk als mijn lokale ambulancedienst?
  Hoe sneller de schok wordt toegediend, hoe beter het resultaat. Het aanbrengen van nieuwe elektrodes door de ambulancedienst kost nauwelijks meer tijd. Vaak zijn deze AED 's duurder dan andere merken. Bedenk ook dat de ambulancedienst van merk veranderd, hun apparatuur zal snelle slijten dan die van u. Koop dus een AED waar u een goed gevoel bij heeft, en die past binnen uw budget en beperk uw keuze bij het aanschaffen van een AED niet alleen tot één merk. 
   
 3. Moet ik een onderhoudscontract afsluiten bij een AED?
  Iedere AED fabrikant geeft zelf aan dat de AED 's onderhoudsvrij zijn. Iedere AED heeft een zelftest waarbij het elektronische circuit en de rest capaciteit van de batterij wordt getest. Met een indicator geeft de AED aan of de laatste zelftest goed verlopen is. Indien dit niet het geval is zal de AED dit kenbaar maken middels of een rood  knipperend lampje, een piepsignaal of in gesproken woorden (of een combinatie daarvan). Naast deze zelftest is het belangrijk dat er iemand binnen de organisatie regelmatig de AED visueel controleert.
  Wij hebben 2 soorten onderhoudscontracten waarbij we verschillende zaken uit handen nemen. Wij zorgen hiermee dat u tijdig nieuwe elektroden ontvangt als deze aan vervanging toe zijn. Indien de AED gebruikt is zorgen wij dat de AED wordt uitgelezen (opverzoek van de arts) en in geval van een storing lossen wij deze bij u op locatie op. Klik hier voor meer informatie over de servicecontracten

 

Via deze links kunt u verder kijken welke zaken er voor u belangrijk zijn:

Wij zijn niet zomaar verkopers die een nieuwe technologie verkopen. De AEDwinkel is opgericht door professionals die werkzaam zijn in de ambulancehulpverlening. Wij hebben in de praktijk gedefibrilleerd, en wij weten waar het om draait. Onze ervaring helpt ons om uw vragen te beantwoorden!