Physio-Control Lifepak CR Plus Volautomaat

 

De productie van deze AED is beëindigd in april 2019 en de uitlevering is gestopt in oktober 2019.
Helaas is hij daarom niet meer leverbaar.

Batterijen en elektroden blijven de komende jaren beschikbaar.

Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van een geschikt alternatief!

Product Informatie

De Physio-Control Lifepak CR Plus Volautomaat is een handzame AED die zeer eenvoudig te bedienen is. Zo schiet de klep met één druk op de knop open en dit betekent voor de AED meteen het startsein van de defibrillatie. De vooraf aangesloten elektroden zijn direct zichtbaar en handig te openen door een rood handvat. Uniek is dat de AED geleverd wordt met een extra set van deze pre-connected elektroden. De AED is verder voorzien van een klein display waarop de toestand van de lichtgewicht oplaadbatterij is te zien en waarop de AED eventuele storingsmeldingen laat zien in de vorm van pictogrammen.

Het Amerikaanse bedrijf Physio-Control (voorheen Medtronic) staat al vele jaren garant voor kwalitatief, hoogwaardige medische apparatuur. De professionele AED's worden in veel ambulances en ziekenhuizen in Nederland gebruikt. De connector van de elektroden van de CR Plus AED komt dan ook regelmatig overeen met de apparatuur die gebruikt wordt door het toegesnelde, medische personeel. Het gebeurt dan ook wel eens dat de elektroden die door deze Lifepak CR Plus AED gebruikt worden, zonder deze van de patiënt te verwijderen, overgezet worden op het materiaal van de ziekenauto.

Op een volautomatische AED zit geen schokknop. Wanneer de AED een schokbaar ritme geanalyseerd heeft, geeft de defibrillator automatisch een stroomstoot.

Categorie 1:

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven.

 

In de doos:

 

Wat krijt u er van ons gratis bij: 

 

Garantie: 

  • 10 jaar

 

Physio-Control Lifepak CR Plus Volautomaat
  1. Statusindicator
  2. IrDA-poort
  3. Aan/uit knop
  4. Deksel
  5. Batterij compartiment

 

Wat zegt onze productspecialist?

"De CR Plus AED valt op door zijn handige, kleine formaat. Aan de bovenkant zit een handvat, zodat je de AED makkelijk ergens naar toe kunt meenemen. Desalniettemin is het een krachtpatser, die als het moet een schok kan geven tot 360J. Over het gebruikersgemak van de AED is nagedacht en hij is dan ook zeer eenvoudig te bedienen. Let wel op de klep. Deze werkt als een aan-/uitknop. Bij het sluiten van de klep stopt de AED en zal deze weer geopend moeten worden om verder te gaan waar hij gebleven was."
 

Pluspunten 

plus Gebruikersgemak
plus Weinig storingen
plus Reserve elektroden
plus Snel in gebruik


Aandachtspunten 
 

minus AED stopt bij het sluiten van de klep
 
Specificaties
Specificaties
Product Physio-Control Lifepak CR Plus Volautomaat
SKU 80403-000233
Fabrikant
Physio Control
Vol- of halfautomaat Volautomaat
Garantie 8 jaar
Extra functies > 200J schokvermogen, Aangepast reanimatieprotocol voor kinderen, Lage asystolie-drempel, Pacemaker detectie
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, FDA
IP score x4
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 2 jaar
Levensduur elektroden ca. 2 jaar
Reanimatie feedback Audio
Gewicht 2 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding