Philips Heartstart FRx Baby- /kindsleutel

Philips HeartStart FRx baby/kindsleutel

€119,50 €144,60
Op voorraad, direct leverbaar
Product Informatie

Philips Heartstart FRx baby/kindsleutel

Voor kinderen van 1 - 8 jaar of met een gewicht onder de 25kg worden normaal gezien speciale elektroden gebruikt. Philips heeft voor de FRx AED een kindersleutel ontworpen. Deze kan rechtstreeks in de AED worden gestoken en kan samen met de volwassenelektroden worden gebruikt. De AED kondigt zodra de kindersleutel is ingestoken, direct de HeartStart FRx Baby/kindmodus' aan. Het schokvolume wordt hierbij gereduceerd en de AED geeft desgewenst reanimatiebegeleiding voor babay's/kinderen.

Houdbaarheid van de FRx kindersleutel

De baby-/kindsleutel voor de FRx heeft géén houdbaarheidsdatum. Deze kan ten alle tijden in de AED worden ingestoken. Na een inzet kan de kindersleutel worden hergebruikt. Omdat de kindersleutel wordt gebruikt in combinatie met de volwassenelektroden dient u de houdbaarheidsdatum van deze elektroden aan te houden. Deze hebben in verband met de geleidende gel welke kan uitdrogen, een houdbaarheid van 2 jaar. Zodra de uiterste houdbaarheidsdatum is verstreken, dient u nieuwe elektroden in de AED te plaatsen. Zorg er voor het gebruik van de AED altijd voor dat u een ongeopende elektrodencassette waarvan de vacuüm seal nog niet is verbroken heeft aangesloten.

Kenmerken van de kindersleutel en de toepassing

Kenmerken:

  • Herbruikbaar
  • Houdbaarheid niet van toepassing
  • Op te bergen in speciaal sleutel vak in de draagtas


Toepassing bij kinderen:

Voor de FRx AED zijn géén kinderelektroden beschikbaar. Bij kinderen van 1- 8 jaar of  met een gewicht onder de 25kg kan de kindersleutel in combinatie met de volwassen elektroden worden gebruikt. Bij kinderen dient één elektrode op de borst en één op de rug van het slachtoffer te worden geplaatst. Bent u op zoek naar de volwassen elektroden? deze kunt u hier vinden: Philips Heartstart FRx elektroden

Plaatsing van de elektroden:

Platsing elektroden FRx


Specificaties
Specificaties
Product Philips Heartstart FRx Baby- /kindsleutel
SKU 989803139311
Fabrikant
Philips
Geschikt voor model Philips Heartstart FRx
Gewicht 0.1 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding