Mindray C1A Trainer Kit

Met de Mindray C1A Trainer Kit kunt u direct aan de slag. De Mindray Trainer wordt geleverd inclusief trainingselektroden, afstandsbediening en handige draagtas. Train met zowel halfautomatische als volautomatische scenario's. De trainer bevat alle bekende talen. Het trainen van een internationaal publiek was nog nooit zo eenvoudig!

 

€280,00 €338,80
Snel leverbaar, 2 tot 4 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Mindray C1A trainer

Deze gebruikersvriendelijke trainer is gebaseerd op de C1A AED van Mindray, hierdoor zijn het uiterlijk en gebruik identiek aan de echte AED. De C1A trainer beschikt over 6 vooraf ingestelde scenario’s, deze zijn zowel half- als volautomatisch te oefenen. Het instellen hiervan gebeurt door middel van de meegeleverde afstandsbediening.

Verder is het mogelijk om de trainer in verschillende talen in te stellen, dit kan gedaan worden met de taalknop. Net als de echte defibrillator heeft de trainer ook een knop om het protocol om te schakelen van volwassenen naar kind.

De trainer werkt op 8 normale AA-batterijen, in de afstandsbediening gaan 2 AAA-batterijen.

Wat wordt meegeleverd

  • Mindray C1A trainer
  • Afstandsbediening
  • Draagtas
  • Verbindingskabel voor elektroden
  • Volwassenen trainingselektroden
  • Handleiding

Afmetingen en gewicht

21.0 cm x 28.6 cm x 7.8 cm
1,4 kg zonder batterijen

Specificaties
Specificaties
Product Mindray C1A Trainer Kit
SKU 100-000343-00
Fabrikant
Mindray
Afstandbediening Ja
Gewicht 1.4 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding