Mindray BeneHeart MR60 elektroden

Mindray BeneHeart MR60 Elektroden (1 paar), geschikt voor:

  • BeneHeart D1, D3 en D6
  • Door gebruik van de kinderknop, zijn deze elektroden ook te gebruiken voor kinderen
  • Houdbaarheid ca. 3 jaar
€57,00 €60,42
Snel leverbaar, 1 tot 2 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Mindray BeneHeart MR60 elektroden

De volwassen elektroden voor de Mindray BeneHeart AED zijn door middel van de kinderknop op de AED ook toepasbaar voor kinderen. Deze defibrillatie-elektroden kunnen pre-connected worden gebruikt. Dit houdt in dat ze vooraf aan te sluiten zijn op de AED. Zo wordt kostbare tijd bespaard bij een eventuele inzet. De elektroden zijn erg makkelijk te verwisselen door de reeds aangesloten connector in het AED apparaat te pluggen. De elektroden kunnen in de klep van de AED, in een daarvoor bedoeld vak, worden opgeborgen.

Houdbaarheid van de MR60 pads

Elektroden hebben in verband met de geleidende gel welke uit kan drogen een houdbaarheidsdatum. Deze mogen na de uiterste gebruiksdatum niet meer worden gebruikt. Zorg er daarom voor dat u altijd een ongeopende set elektroden, waarvan de vervaldatum nog niet is verlopen, heeft aangesloten. De MR60 pads hebben een houdbaarheid van circa 3 jaar. De vervaldatum is te vinden op een sticker op de verpakking van de elektroden.

Toepassing bij kinderen

De volwassen elektroden van de Mindray BeneHeart zijn door middel van de kinderknop op de AED ook te gebruiken voor kinderen. Door het schakelen naar de kindermodus op de AED, zal de energie direct worden gereduceerd.


Abonneer u op het Medisol YouTube-kanaal om op de hoogte te blijven van onze instructievideo's. 


Specificaties
Specificaties
Product Mindray BeneHeart MR60 elektroden
SKU 0651-30-77007
Fabrikant
Mindray
Batterij en elektrodepad Elektrode-pad
Geschikt voor model Mindray BeneHeart D1, Mindray BeneHeart C1A, Mindray BeneHeart C2
Houdbaarheid ca. 3 Jaar
Volwassene of kind Volwassenen en kinderen
Gewicht 1 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding