M&B AED7000

 

Voordelig, eenvoudig én doet precies wat een AED moet doen.

  • Halfautomatische AED 
  • Met tas
  • Geen kinderelektroden beschikbaar

Let op: deze AED heeft een afwijkende levertijd. Neem voor het bestellen even contact op met de klantenservice: 0118-620074 of [email protected]

Product Informatie

M&B Electronic Instruments AED 7000: De no-nonsense AED

De AED kenmerkt zich op het eerste gezicht vooral door de lage aanschafprijs. De AED 7000 wordt exclusief in de AEDwinkel aangeboden voor een spectaculaire prijs van slechts € 899,-, met afstand de laagste prijs voor een AED op de markt. Niet alleen de prijs is een groot voordeel van de AED 7000. De batterij unit van de AED 7000 gaat tot 5 jaar mee (of 100 schokken) en de AED 7000 wordt standaard geleverd met een 2e batterij unit zodat u niet hoeft te vrezen dat de AED 7000 niet functioneert door toedoen van een lege batterij. De elektroden voor de AED 7000 gaan 2 jaar mee. De AED 7000 kent een escalerend schokprotocol van 150J-150J-200J, en heeft Nederlands gesproken instructies. Uiteraard is de AED7000 CE/TüV goedgekeurd.

Aangezien nooit wetenschappelijk is aangetoond dat het ene merk AED meer levensreddend zou zijn dan het andere, doen alle AED's op de Nederlandse markt gewoon wat ze moeten doen: namelijk een schok geven als dat nodig is! Vandaar dat we deze AED ook de No-nonsense AED noemen. De AED wordt geleverd met twee batterijen en in een draagtas.

Bij uw bestelling ontvangt u: 

  • M&B AED7000 AED
  • 2 M&B AED7000 batterijen
  • M&B elektroden (ca. 2 jaar)
  • Handleiding
  • Gratis sticker met AED logo
  • Gratis Rescue kit


Wat zegt onze productspecialist?

"De AED7000 van M&B is een echte no nonsense AED; een degelijke defibrillator die 'gewoon' zijn werk doet. De M&B AED heeft gezien zijn lage kosten een lange garantietermijn: 5 jaar. Verder heeft de AED een uitstekende IP-waarde en is hij voorzien van betrouwbare keurmerken als het CE- en het TÜV-keurmerk, waarmee aangetoond is dat deze AED zorgvuldig getest en doorgemeten is op de functionaliteit onder verschillende omstandigheden. Als een van de weinige minpunten kan genoemd worden dat er veel tekst op de voorzijde van de AED staat, wat onoverzichtelijk kan ogen voor de gebruiker."
 

Pluspunten 

plus Lage aanschafprijs
plus Lage onderhoudskosten
plus Extra batterij meegeleverd
plus Inclusief draagtas


Aandachtspunten 
 

minus Veel tekst op de voorkant
Specificaties
Specificaties
Product M&B AED7000
SKU AED7000
Fabrikant
M & B
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Garantie 10 jaar
Scherm Niet aanwezig
Kwaliteitslabel CE, TüV
IP score 56
Inclusief tas Ja
Levensduur batterij ca. 5 jaar
Levensduur elektroden ca. 1,5 jaar
Gewicht 2 kgs
Onderhoudsplan

Vergelijk onze verschillende onderhoudsplannen en kies het onderhoudsplan dat het beste bij u past. Klik hier voor alle onderhoudsplannen.

Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding