Vragen? bel 02 588 04 01of stuur een e-mail

Cardiac Science Powerheart G5 AED

Cardiac Science
1902.7

Meer afbeeldingen

Cardiac Science Powerheart G5 AED
Excl. BTW: € 1.795,00 Incl. BTW: € 1.902,70De Cardiac Science  Powerheart G5 AED is een robuuste AED die de hulpverlener door middel van uitstekende begeleiding helpt bij de inzet. Deze meertalige AED kan tijdens de inzet wisselen van taal. Handig in een internationale omgeving. De standaard talenconfiguratie is Nederlands - Engels. Andere taalcombinaties zijn ook mogelijk.

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden en is geschikt voor publiekelijke plaatsing.

Klik hier voor de volautomatische uitvoering


* Vereiste velden

Excl. BTW: € 1.795,00 Incl. BTW: € 1.902,70
Beschrijving

De Cardiac Science Powerheart G5 halfautomatische AED heeft goede eigenschappen en kan door iedereen gebruikt worden, vanwege zijn reanimatiefeedback. De water- en stofdichtheid van deze defibrillator is bepaald op IP55, wat betekent dat hij zeer goed bestand is tegen zware omstandigheden. Met een druk op de knop is de AED te openen en start hij direct op. Achter de openspringende klep zitten de elektroden. Duidelijk gesproken tekst en een lcd-display zorgen voor de verdere begeleiding.

Aan de bovenkant van de G5-AED zit een rescue ready indicator, waardoor van een afstand goed te zien is of de AED klaar is voor gebruik. Door zijn zelftesten controleert de AED zichzelf dagelijks, wekelijks en maandelijks op eventuele storingen. In het lcd-display is te zien in welke taal de AED op het moment van gebruik functioneert. Dit is eenvoudig aan te passen naar een andere, tweede taal door de taalknop onder het schermpje in te drukken.

Categorie 1:

Dit is een AED van categorie 1. Deze AED mag door iedereen gebruikt worden, bevat geen scherm om het hartritme te volgen en kan niet omgeschakeld worden naar manuele modus om zelf een schok te geven. De Cardiac Science Powerheart G5 is geschikt voor openbare plaatsing.

In de doos:

Wat krijgt u er van ons gratis bij:

Garantie:

  • 8 jaar
 
  1. Statusindicator
  2. Luidspreker
  3. Aansluitpunt elektroden/USB-kabel
  4. Display met schokknop
  5. Ontgrendelknop (druk om AED te activeren)
  6. Elektroden houder 

Wat zegt onze productspecialist?

"Na een succesvolle reeks Cardiac Science G3 AED''s te hebben uitgebracht, richt het Amerikaanse bedrijf zich nu op de G5, een strak uitziende AED met veel technische snufjes. Zo is deze AED voorzien van reanimatiefeedback, beschikbaarheid van twee talen, een batterij-indicator en een usb-aansluiting om de AED uit te lezen. Een moderne AED dus, die klaar is voor de toekomst. Wel moet bij aanschaf rekening gehouden worden met hoge onderhoudskosten. Verder hadden we wat problemen met de losse reanimatiefeedback die niet erg praktisch is, omdat getrainde gebruikers deze in de weg vinden zitten. Voor de geoefende hulpverlener worden dan ook de voordeligere, losse elektroden aangeraden."
 

Pluspunten 

Water- en stofdichtheid
Tweetalig
Reanimatiefeedback


Aandachtspunten 
 

Losse pad voor reanimatiefeedback
Hoge standbykosten
 
Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Artikelnummer G5S-15C
Garantietermijn 8 jaar
Gewicht Zwaar
Afmetingen (cm) 30 x 23 x 9 cm
Keurmerken CE, FDA
Total cost of ownership per jaar € 280,00
Reanimatiebegeleiding Audio (standaard), Metronoom, Tekst op display, Video op display
Technische eigenschappen >200J max.ontlading, >250 schokken op 1 accu, Aangepast kinder protocol, Door gebruiker uit te lezen, Lage asystoliedrempel , Meet elektroden in zelftest, Pacemaker detectie, Synchronisatie schok
Vol- of halfautomaat Halfautomaat
Inclusief tas Nee
IP Waarde IP55
Levensduur batterij 4 jaar
Levensduur elektroden circa 2 jaar
Metronoom ja
Scherm Ja
Fabrikant Cardiac Science
Attachments

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):