AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Cardiac Science Powerheart G3 Plus batterij

SKU
9146-302
€375,00 €397,50
Batterij voor Cardiac Science Powerheart G3 9146 geel


IntelliSense Cardiac Science Lithiumbatterij type 9146 geel.

Als de batterij van uw Cardiac Science AED leeg is geeft het apparaat de melding 'batterij zwak' wanneer de AED wordt geopend. bij een geopende klep ziet u de batterij status met led lampjes aangegeven. Groene lampjes bij een volle batterij, enkel nog een rode led bij een zwakke batterij. Bij een gesloten AED klinkt een akoestisch signaal en staat de status indicator op rood. Wanneer de AED dit signaal geeft, is er nog capaciteit voor ca. 10 schokken over. De AED zal lange tijd signalen blijven afgeven dat de batterij moet worden vervangen. Als deze vervanging niet wordt gedaan, dan zal het apparaat op gegeven moment volledig leeg zijn. De status indicator blijft op rood staan, maar er wordt geen geluidssignaal meer afgegeven. Ook schakelt het apparaat niet meer in bij het openen van de klep. U hoort dan geen 'batterij zwak' meer en er gaan geen led-lampjes branden.

IntelliSense Lithiumbatterij kleur geel is geschikt voor Powerheart G3 AED's van het type 9300E, 9390E, 9300A en 9390A van na 12 april 2004. Batterij met een lange levensduur. De batterij wordt belast voor zelftesten en bij het inschakelen van de AED voor het geven van een schok.

U krijgt 4 jaar garantie op de batterij type 9146. De batterij wordt aan de onderzijde van de AED geïnstalleerd. Na het installeren van de accu gaat de AED een zelftest doen. Bij een succesvolle zelftest gaat de status-indicator op groen. Anders kunt u de AED openen en luisteren naar de stem voor aanwijzingen. Vragen? Neem contact met ons op. 

Meer informatie
Product Cardiac Science Powerheart G3 Plus batterij
SKU 9146-302
Fabrikant Cardiac Science
Batterij en elektrodepad Batterij
Geschikt voor model Cardiac Science Powerheart G3 , Cardiac Science Powerheart G3 plus
Houdbaarheid ca. 5 Jaar
Volwassene of kind Niet van Toepassing
Gewicht 1.000000
Kijk op cprmanual.com voor de handleidingen van onze producten.