Smarty Saver

Maak kennis met het nieuwste AED-merk in het assortiment van Medisol: Smarty Saver! Smarty Saver van producent AMI Italia is een prijsvriendelijke AED, maar wel van hogere kwaliteit. Zo heeft de AED een IP56 IP-waarde en heeft hij een praktisch design. Lees in deze blog meer over deze nieuwe AED in het productgamma van Medisol!

Bij een hartstilstand telt iedere seconde. Een AED (Automatische Externe Defibrillator) is hierin essentieel. Bij Medisol bieden we graag een zo breed mogelijk assortiment met AED’s aan, om voor iedereen een passend levensreddend apparaat te kunnen realiseren. Hierdoor hebben wij de Smarty Saver AED toegevoegd aan ons merkonafhankelijke aanbod. 

Gebruiksvriendelijke en draagbare AED

De Smarty Saver AED is erg gebruiksvriendelijk. Het design is eenvoudig maar duidelijk en met de gesproken instructies, ondersteund met visuele elementen op de AED, kunt u ook als leek een zo kwalitatief mogelijke reanimatie uitvoeren. 

Smarty Saver heeft een kinderknop voor reanimatie bij kinderen, waardoor u geen losse kinderelektroden aan moet schaffen voor dit apparaat. Met de kinderknop geeft u aan dat het energieniveau van de schok aangepast moet worden aan het kleinere lichaam van een kind. De preconnected elektroden zijn voor zowel volwassenen en kinderen te gebruiken. 

De inklapbare handgreep maakt de AED draagbaar om de AED zo snel mogelijk naar een noodgeval te kunnen dragen. Met deze handgreep kunt u de AED ook rechtop neerzetten, om de AED goed te kunnen bedienen tijdens een reanimatie.

Smarty Saver vol- en halfautomaat

De Smarty Saver AED is verkrijgbaar in een halfautomatische en een volautomatische uitvoering. Bij de halfautomatische AED moet de hulpverlener zelf op de schokknop drukken wanneer er een schok geadviseerd wordt door de AED. De volautomatische Smarty Saver zal de schok automatisch geven; hierbij hoeft u niet meer op een knop te drukken. Een volautomatische AED wordt vaker gekozen in omgevingen waarbij voornamelijk mensen met niet-medische achtergrond aanwezig zijn, die vaak wat terughoudender zijn wanneer ze zelf op de schokknop moeten drukken. 

Smarty Saver toebehoren

Niet alleen het AED-apparaat van Smarty Saver, maar ook alle accessoires van het merk zijn nu verkrijgbaar bij Medisol. Wanneer u een vervangende batterij of nieuwe elektroden nodig hebt, bent u bij Medisol ook aan het juiste adres. 

Saving lives met Smarty Saver

Het doel van Medisol is uiteraard om zoveel mogelijk levens te redden: “Iedere wereldburger heeft in 2030 binnen 6 minuten toegang tot een AED”. De toevoeging van Smarty Saver aan ons assortiment draagt hier hopelijk aan bij. Wilt u meer weten over de Smarty Saver AED? Of bent u geïnteresseerd in het aanschaffen van dit toestel, of één van onze andere merken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie van onze productspecialisten. Op de categoriepagina’s kunt u een overzicht vinden van alle producten van Smarty  Saver.