AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart
❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 40.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten
Winkelwagen
€0,00

Ambu® I.V. Trainer

SKU
A255001000
€749,00 €906,29
Ambu® I.V. Trainer is bedoeld voor het oefenen van inbrengen van canules en catheters, infusie van vloeistoffen, injectie van medicatie, bloedmonsters nemen en meten van de polsslag.

Kenmerken

Vervangbare huid en venen zijn vervaardigd van natuurlijk latex, dat de eigenschap heeft om na penetratie het gat af te sluiten, wat de levensduur van de arm verlengt. De beweegbare pols en roterende arm verzekeren absoluut realistische oefening, in het bijzonder als een catheter op de rug van de hand geplaatst is.

Het vloeistofreservoir is in de oefenarm gebouwd, wat een ruimte innemend apart reservoir overbodig maakt. Het ventielsysteem reduceert de vorming van luchtzakken in bloedvaten. De voor meerdere doeleinden geschikte draagtas dient zowel als afwasbare onderlegger als voor beschermende draagkoffer. Is ook voorzien van een klem voor gemakkelijke bevestiging van een infuusstandaard. Het indicatiepaneel stelt ieder bloedvat voor, dit geeft onmiddellijke feedback of bv. een infuus correct wordt uitgevoerd.

Specificaties

De I.V. Trainer kan op alle Ambu Man modellen gemonteerd worden. Lengte arm: 68 cm Draagkoffer afmetingen: 75 x 15 x 11 cm Gewicht: 3.0 kg Reservoir capaciteit: 260 ml Ambu I.V. Trainer wordt geleverd met infusiestandaard, rode kleurstof concentraat, talkpoeder en 5 ml & 50 ml injectiespuiten. Geleverd in een draagkoffer/afwasbare onderlegger.

Gebruiksaanwijzing

Datasheets

Download: Ambu® I.V. Trainer.pdf (385,42 Kb.)
Meer informatie
Product Name Ambu® I.V. Trainer
SKU A255001000
Fabrikant Ambu
Suitable for manikin Ambu Man I, Ambu Man W
Gewicht 1.000000
Kijk op cprmanual.com voor de handleidingen van onze producten.
 
 
Search engine powered by ElasticSuite