Ambu® I.V. Trainer

Ambu® I.V. Trainer is bedoeld voor het oefenen van inbrengen van canules en catheters, infusie van vloeistoffen, injectie van medicatie, bloedmonsters nemen en meten van de polsslag.
€799,00 €966,79
Snel leverbaar, 1 tot 3 weken Mits het product bij de leverancier voorradig is. We doen er alles aan om dit product zo snel mogelijk te leveren. Na bestelling houden wij je op de hoogte van de verwachte leverdatum.
Product Informatie

Kenmerken

Vervangbare huid en venen zijn vervaardigd van natuurlijk latex, dat de eigenschap heeft om na penetratie het gat af te sluiten, wat de levensduur van de arm verlengt. De beweegbare pols en roterende arm verzekeren absoluut realistische oefening, in het bijzonder als een catheter op de rug van de hand geplaatst is.

Het vloeistofreservoir is in de oefenarm gebouwd, wat een ruimte innemend apart reservoir overbodig maakt. Het ventielsysteem reduceert de vorming van luchtzakken in bloedvaten. De voor meerdere doeleinden geschikte draagtas dient zowel als afwasbare onderlegger als voor beschermende draagkoffer. Is ook voorzien van een klem voor gemakkelijke bevestiging van een infuusstandaard. Het indicatiepaneel stelt ieder bloedvat voor, dit geeft onmiddellijke feedback of bv. een infuus correct wordt uitgevoerd.

Specificaties

De I.V. Trainer kan op alle Ambu Man modellen gemonteerd worden. Lengte arm: 68 cm Draagkoffer afmetingen: 75 x 15 x 11 cm Gewicht: 3.0 kg Reservoir capaciteit: 260 ml Ambu I.V. Trainer wordt geleverd met infusiestandaard, rode kleurstof concentraat, talkpoeder en 5 ml & 50 ml injectiespuiten. Geleverd in een draagkoffer/afwasbare onderlegger.

Gebruiksaanwijzing

Datasheets

Download: Ambu® I.V. Trainer.pdf (385,42 Kb.)

Specificaties
Specificaties
Product Ambu® I.V. Trainer
SKU A255001000
Fabrikant
Ambu
Geschikt voor model Ambu Man I, Ambu Man W
Gewicht 1 kgs
Handleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding