AEDwinkel.be | Met het Hart voor het Hart

❤ 20 jaar ervaring ❤ Meer dan 50.000 AED's geleverd ❤ Wij krijgen een 9,7 van onze klanten

Winkelwagen
€0,00


Medisol BV, de beheerder van de AEDwinkel, kent een speciaal Resellerprogramma dat bedoeld is voor dealers in Nederland en België. Begin 2012 zijn er al meer dan 200 opleidingsbureaus bij ons aangesloten.

Voordelen

Als dealer is het mogelijk om artikelen in te kopen tegen speciale prijzen. Om de resellerprijzen te zien heeft u een account nodig met resellerprivileges. Op deze manier kunnen opleidingsbureaus en wederverkopers profiteren van lage prijzen van alle merken en typen AED's, accessoires en oefenpoppen. Er hoeft niet telkens onderhandeld te worden over speciale inkoopprijzen bij fabrikanten, dat hebben wij immers al voor u gedaan! Alle artikelen staan bij elkaar in één winkel, en u kunt direct profiteren van de kortingen! Daarnaast kennen wij gunstige voorwaarden voor wederverkopers, zoals een langere betalingstermijn en gratis verzending van alle bestellingen.

Om in te kunnen schrijven moet u wel voldoen aan een aantal criteria, die op deze pagina nader staan omschreven.

Aanmelding

De deelnemers aan de AED Resellerwinkel worden door Medisol BV uitgenodigd om deel te nemen aan het Resellerprogramma. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een verzoek tot deelname in te dienen, waarna al dan niet beslist wordt of de aanmelding gehonoreerd kan worden. 

Deelnamecriteria

De resellers dienen aan de volgende criteria te voldoen:

  • uw organisatie is gevestigd in Nederland of België;
  • uw organisatie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel;

Kosten

Aan deelname aan de AED Resellerwinkel zijn géén kosten verbonden, deelname is geheel gratis. Periodiek evalueren we de kwaliteit van ons resellerbestand. Mocht dit leiden tot een uitschrijving van uw organisatie, dan is dit kostenloos. 

Inloggen

Inloggen in de AED Resellerwinkel kan met gebruikmaking van het inlognaam en wachtwoord dat u van ons ontvangt.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven als Reseller in de AEDwinkel, dan kunt u het inschrijfformulier downloaden, uitprinten, en deze vergezeld van de benodigde kopieën opsturen per post. Zodra uw aanvraag door ons is ontvangen, en is goedgekeurd, ontvangt u uw inlognaam en wachtwoord, waarmee u kunt inloggen in de AED Resellerwinkel.